Iets te verbergen

Iets te verbergen - Jo Spain | Northernlights300.org

... zeggen geschokt te zijn, maar niemand van ... Iets te verbergen - Vrij Nederland ... ... Iets te verbergen klinkt als een spannende thriller, maar ondanks de achterflap zou ik dit boek niet als spannend willen omschrijven. Het is ontzettend vreemd dat niemand uit een besloten woonwijk de buurvrouw mist als die in drie maanden niet gesignaleerd is. In Je hebt wél iets te verbergen laten onderzoeksjournalisten Maurits Martijn (1981) en Dimitri Tokmetzis (1975) zien waarom privacy het meest bedreigde mensenrecht van onze tijd is. Ze leggen bloot welke gegevens je allemaa ... Je hebt wél iets te verbergen door Maurits Martijn ... ... . Ze leggen bloot welke gegevens je allemaal weggeeft en aan wie. En, belangrijker nog: welke ingrijpende gevolgen dat heeft. Iets te verbergen. door Jo Spain. Geef je mening Voltooi je recensie. Vertel lezers wat je ervan vond door dit boek te beoordelen en recenseren. Beoordelen * Je hebt het beoordeeld * 0. 1 ster - Ik vond het niks 2 sterren - Niet leuk 3 sterren - Wel in orde 4 sterren - Ik vond het leuk 5 sterren - Ik vond het geweldig. In Je hebt wél iets te verbergen: Over het levensbelang van privacy laten onderzoeksjournalisten Maurits Martijn en Dimitri Tokmetzis zien dat privacy het meest bedreigde mensenrecht van onze tijd is. Ze leggen bloot welke gegevens je allemaal weggeeft en aan wie. En, belangrijker nog: welke ingrijpende gevolgen dat...

INFORMATIE

AUTEUR
Jo Spain
DIMENSIE
5,10 MB
BESTANDSNAAM
Iets te verbergen.pdf

OMSCHRIJVING

Olivia ligt geruime tijd dood in haar huis. Alle buren zeggen geschokt te zijn, maar waarom miste niemand haar dan? De politie ontdekt dat elk van de buren wel een reden had Olivia dood te wensen…"Iets te verbergen' (Dirty Little Secrets) van Jo Spain is een thriller in de lijn van de serie "Big Little Lies'(Liane Moriarty).Olive Collins heeft drie maanden dood in haar huis gelegen. Haar buren in de gated community – een verzameling van voorbeeldige huizen, gras netjes gemaaid, de bewoners rijk en succesvol – zeggen geschokt te zijn, maar niemand van hen heeft opgemerkt dat ze haar al een tijdje niet hadden gezien. De politie stelt een onderzoek in waarbij langzaam maar zeker barsten in de façades verschijnen. Bovendien blijkt elk van de buren wel een reden te hebben om Olive dood te wensen…"Een moderne variant op Agatha Christie: één setting, meerdere verdachten en talloze motieven. Briljant gedaan!' Irish TimesJo Spain werkte eerder als adviseur op Economische Zaken bij het Ierse parlement. Haar debuut "Ik beken' werd een bestseller in Ierland. Ze woont met haar man en vier kinderen in Dublin.

Wil je het boek lezen?Iets te verbergen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jo Spain. Lezen Iets te verbergen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN