Opwaaiend schuim

Opwaaiend schuim - Raymond van der Laan | Northernlights300.org

...kan veel verhalen. Zeker als bier het thema is ... Opwaaiend schuim - 9789491052071 - Raymond van der Laan ... . Voor Raymond van der Laan is een goed glas bier namelijk een prima reden om op pad te gaan. Om daar vervolgens over te schrijven. Dit boek bevat de resultaten. Van een beercation door New England (VS) tot zwijgende Nederlandse […] Opwaaiend Schuim. NIEUW! Boek Opwaaiend Schuim. 19. 99. Bestellen. Voeg toe aan favorieten. Voor Raymond van der Laan is een goed glas bier een prima reden om op pad te gaan. Om daar vervolgens over te schrijven. Dit bo ... Opwaaiend schuim van Raymond Van Der Laan | Boek en ... ... . Om daar vervolgens over te schrijven. Dit boek bevat de resultaten. Opwaaiend Schuim is geschreven door Raymond van der Laan. Dit is een boek vol met zijn verhalen in het thema bier. Van een beercation tot een geweldig bierfestival. Boek: Opwaaiend Schuim kopen Bruna.nl. € 19,99. Wie verre reizen doet, kan veel verhalen. Zeker als bier het thema ... Opwaaiend Schuim. Ik ben echt niet zo'n lezer. Maar.. als een boek over bier gaat, ja dan moet ik het wel lezen! Zo had ik dit boek zo uit, even een hoofdstu...

INFORMATIE

AUTEUR
Raymond van der Laan
DIMENSIE
7,25 MB
BESTANDSNAAM
Opwaaiend schuim.pdf

OMSCHRIJVING

Wie verre reizen doet, kan veel verhalen. Zeker als bier het thema is. Voor Raymond van der Laan is een goed glas bier namelijk een prima reden om op pad te gaan. Om daar vervolgens over te schrijven. Dit boek bevat de resultaten. Van een beercation door New England (VS) tot zwijgende Nederlandse monniken, van een extravagant Brits bierfestival tot een Vlaamse kroeg in Amsterdam, van Noors boerderijbier tot Italiaans druivenbier, van een bijzondere stationsbar in Londen tot een verstild plein in België, van een iconische brouwerij in San Francisco tot een sporthal in Wormer. Verhalen over bijzondere plekken, leuke mensen, mooie bieren. Plus hier en daar wat praktische wenken, negen geheel persoonlijke Top-10 lijstjes, en een ongepolijste visie.Raymond van der Laan is bierschrijver voor o.a. Volkskrant Magazine, Bier! Magazine, Mitra Magazine en het jaarlijkse HOP! van Albert Heijn. In 2017 verscheen zijn eerste boek Dit is een boek over bier. Zijn website is te vinden op www.bieraficionado.com.

Wil je het boek lezen?Opwaaiend schuim in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Raymond van der Laan. Lezen Opwaaiend schuim Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN