Ondernemen is een ABC'tje

Ondernemen is een ABC'tje - Michiel Muller | Northernlights300.org

...ness Contact. ISBN 9789047008620 Ondernemen is in beweging komen, en dat is voor veel mensen (en bedrijven) niet makkelijk ... Ondernemen is een ABC'tje - paperback - Michiel Muller ... ... . Michiel Muller, succesvol ondernemer en investeerder, maakt met deze beproefde methode de drempel een stuk lager. Michiel Muller, auteur van Ondernemen is een ABC'tje, is een ondernemer in hart en nieren.Kom niet bij hem met wensverhalen of droombeelden, want hij is van 'niet lullen, maar poetsen'. Als succesvol serial ondernemer en investeerder heeft Muller een rechttoe-rechtaan aanpak, die hij regelmatig op een laa ... Ondernemen is een ABC'tje eBook door Michiel Muller ... ... . Als succesvol serial ondernemer en investeerder heeft Muller een rechttoe-rechtaan aanpak, die hij regelmatig op een laagdrempelige wijze verkondigt. Ondernemen is een ABC'tje. Ondernemen is in beweging komen, en dat is voor veel mensen (en bedrijven) niet makkelijk. Michiel Muller, succesvol... Dat klinkt niet direct als een ABC'tje, maar verwar het woord 'ondernemersroute' niet met een kant-en-klaar tienstappenplan, zegt Muller over zijn boek. "Het is bedoeld om je zelf een s...

INFORMATIE

AUTEUR
Michiel Muller
DIMENSIE
3,8 MB
BESTANDSNAAM
Ondernemen is een ABC'tje.pdf

OMSCHRIJVING

Ondernemen is een ABC'tje 1e druk is een boek van Michiel Muller uitgegeven bij Business Contact. ISBN 9789047008620 Ondernemen is in beweging komen, en dat is voor veel mensen (en bedrijven) niet makkelijk. Michiel Muller, succesvol ondernemer en investeerder, maakt met deze beproefde methode de drempel een stuk lager. Het gaat erom dat je de veilige haven (A) durft te verlaten om iets nieuws te gaan proberen. Wat dat is, en hoe je daar komt, dat is juist de fun van ondernemen. Maar zelfs als je uitstapje (B) tijdelijk is, zul je ineens nieuwe doelen zien: het gouden perspectief van een nieuwe business (C).Muller combineert een analytische blik met slagvaardigheid en onderbouwt zijn verhaal met cases en voorbeelden, ook uit zijn eigen praktijk. Hij laat zien hoe je loskomt uit de veilige sleur en routine, hoe je omgaat met tegenslag, obstakels omzeilt, realistische doelen stelt en kansen pakt wanneer ze zich voordoen.Michiel Muller (1964) is gewend rake klappen uit te delen, meestal samen met compagnon Marc Schr der. Met Tango (onbemande tankstations) namen ze het op tegen Shell. Met Route Mobiel kwamen ze in het vaarwater van monopolist ANWB. Daarnaast is Muller ook investeerder, onder meer in de modesector (Fashiolista.com) en online recruitment (Vonq en Qandidate.com). Zijn eerdere boek Ervaringen van een serial entrepreneur werd zevenmaal herdrukt.

Wil je het boek lezen?Ondernemen is een ABC'tje in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michiel Muller. Lezen Ondernemen is een ABC'tje Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN