Kinderyoga - Kindermeditatiekaarten

Kinderyoga - Kindermeditatiekaarten - Helen Purperhart | Northernlights300.org

...en zelfbewuste volwassenen. Met de tools die wij in de opleiding aanreiken, ... Kindermeditatiekaarten - Helen Purperhart - (ISBN ... ... ... 12-feb-2020 - Deze pin is ontdekt door Swolkje. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. 26-mrt-2014 - bol.com | Kindermassagekaarten, Helen Purperhart | 9789077770436 | Boeken Kinderyoga biedt kinderen inzichten, die ze voor de rest van hun leven bij zich dragen, waardoor zij in allerlei situaties de kinderyoga technieken kunnen gebruiken. Zo zullen zij zich door het volgen van kinderyoga spelenderwijs bewust wor ... kindermeditatiekaarten | Yoga voor kinderen, Kinderyoga ... ... . Zo zullen zij zich door het volgen van kinderyoga spelenderwijs bewust worden van hun lichaam en gaan zij het verschil ervaren tussen spanning en ontspanning. Helen Purperhart laat zich leiden door haar passies: spelen, dansen, bewegen en werken met emoties. Haar missie is mensen te inspireren om op hun eigen wijze Kinderyoga en Kindercoaching in de samenleving te brengen. Haar materialen zijn speels, praktisch en goed inzetbaar zowel thuis, in kindertherapie, op school, op de BSO, etc....

INFORMATIE

AUTEUR
Helen Purperhart
DIMENSIE
7,98 MB
BESTANDSNAAM
Kinderyoga - Kindermeditatiekaarten.pdf

OMSCHRIJVING

De fantasierijke, geleide meditaties zijn een aanzet om bewustwording bij kinderen vanaf 7 jaar te bevorderen. Iedere meditatie neemt het kind mee naar een plek in zichzelf, waar het tot rust komt en veiligheid en zelfvertrouwen vindt en antwoorden op vragen krijgt. Zo leert het om opnieuw te kijken naar situaties in het dagelijks leven en om zichzelf te ontdekken. Ook volwassenen kunnen de kaarten gebruiken - met hetzelfde resultaat.

Wil je het boek lezen?Kinderyoga - Kindermeditatiekaarten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Helen Purperhart. Lezen Kinderyoga - Kindermeditatiekaarten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN