Het scheikundeboek

Het scheikundeboek - Derek B. Lowe | Northernlights300.org

...jn dat je enorm geïnteresseerd bent in dit vak, maar eigenlijk toon jij meer interesse in de inhoud ... Het scheikundeboek - Te koop €18,75 in Boortmeerbeek ... ... . Midden in het boek zit namelijk een RVS heupflacon van 118 milliliter. Zo kun je je drank onopgemerkt meenemen en is het altijd veilig voor eventuele kapers. De heupflacon is niet geschikt voor de vaatwasser. Het scheikundeboek 1e druk is een boek van Derek Lowe uitgegeven bij Librero Nederland B.V.. ISBN 9789089988027 Dit boek biedt een chronologische reis langs 250 intrigerende mijlpalen uit de ... Samenvatting Het scheikundeboek - Stuvia ... .. ISBN 9789089988027 Dit boek biedt een chronologische reis langs 250 intrigerende mijlpalen uit de geschiedenis van de scheikunde, van pakweg 500.000 v.Chr. tot heden, aangevuld met eeen blik in de toekomst. Het scheikundeboek Derek B. Lowe ; Derek Lowe. van buskruit tot kunstmatige enzymen, 250 mijlpalen in de geschiedenis van de chemie. € 19,95. Zet op verlanglijstje In winkelwagen . Waarom bestellen bij Scheltema? Vanaf €15,- aan nieuwe Nederlandstalige boeken gratis verzending. ... Op scheikundevlak gooide hij nooit hoge ogen. Toch is het scheikundeboek van deze dj een van zijn meest waardevolle eigendommen. Knap hoe hij van een saai schoolboek een fris en hip boek weet te ... Als het boek dicht is, lijkt het gewoon een zwart simpel scheikundeboek, totdat je het openslaat. In het midden van het boek bevindt zich een tijdloze zilveren heupflacon. De flacon is gemaakt van RVS. Er gaat ongeveer 118 milliliter drank in de flacon: meer dan genoeg om even bij te tanken. Scheikundeboek met heupflacon Het scheikundeboek van buskruit tot kunstmatige enzymen, 250 mijlpalen in de geschiedenis van de chemie Derek Lowe, Derek B. Lowe. Nederlands | Hardcover € 19,95 + 39 punten . Niet beschikbaar. Specificaties. ISBN-nummer: 9789089988027 ... Het scheikundeboek Cadeauboeken, Scheikunde, Wetenschap. Dit boek biedt een chronologische reis langs 250 intrigerende mijlpalen uit de geschiedenis van de scheikunde, van pakweg 500.000 v. Chr. Tot heden, aangevuld met een blik in de toekomst. Het boek begint met de vorming van kristallen. scheikundeboek o een schoolboek dat gebruikt wordt in de scheikundeles en waarin chemie wordt behandeld. ... Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 14 jun 2019 om 08:46. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermeldin...

INFORMATIE

AUTEUR
Derek B. Lowe
DIMENSIE
8,11 MB
BESTANDSNAAM
Het scheikundeboek.pdf

OMSCHRIJVING

Het scheikundeboek 1e druk is een boek van Derek Lowe uitgegeven bij Librero Nederland B.V.. ISBN 9789089988027 Dit boek biedt een chronologische reis langs 250 intrigerende mijlpalen uit de geschiedenis van de scheikunde, van pakweg 500.000 v.Chr. tot heden, aangevuld met eeen blik in de toekomst. 'Het Scheikundeboek' begint met de vorming van kristallen. Daarna gaat het voorwaarts in de tijd om de ontwikkeling van de kennis op het gebied van de chemie te zien veranderen, in een duizelingwekkende ontwikkeling. De auteur gaat tijdens deze tijdreis in op uiteenlopende onderwerpen als toxicologie, Daltons atoomtheorie, superkritische vloeistoffen, daguerreotype en de algemene gaswet, maar ook fosfaatkunstmest, röntgendiffractie, de maillardreactie en de structuur van DNA komen aan de orde. Met aanstekelijk enthousiasme laat de auteur u kennismaken met de fascinerende wereld van de scheikunde, die een onvoorstelbaar grote invloed heeft op ons dagelijks leven.

Wil je het boek lezen?Het scheikundeboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Derek B. Lowe. Lezen Het scheikundeboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN