De zilverweg

De zilverweg - Stina Jackson | Northernlights300.org

... Lelle naar ... De zilverweg; €10,99 . ISBN 9789044542035 Uitgever De Geus Druk vanaf 2e Verschenen 18-11-2019 Taal Nederlands Bladzijden 194 pp ... De zilverweg by Stina Jackson - Goodreads ... . Bindwijze Ebook EPUB Rubriek Thrillers. De zilverweg Stina Jackson. Stina Jackson (Zweden, 1983) groeide op in het ... De zilverweg gaat over verantwoordelijkheid en schuldgevoelens, over een vader die zijn dochter niet alleen aan de bushalte had mogen achterlaten en een dochter die niet langer moeder voor haar eigen moeder wil zijn, maar ook over lust en eenzaamheid en over een bijna mythisch bos waarin verloren zielen zich verschuil…Lees verder De desolate streek is een ideaal oord voor zonderlingen die iets te verbergen hebben en met rust gelaten willen worden. De politie heeft de zoektocht allang opgegeven, maar dan wordt er opnieuw Sinds zijn zeventienjarige dochter Lina drie jaar eerder verdween bij ... ThrillZone recensie: Stina Jackson - De zilverweg ... . De politie heeft de zoektocht allang opgegeven, maar dan wordt er opnieuw Sinds zijn zeventienjarige dochter Lina drie jaar eerder verdween bij een bushalte aan De zilverweg in het noorden van Zweden speurt haar vader Lelle obsessief naar sporen van haar. De auteur: Stina Jackson, geboren Olofsson in 1983 in Skellefteå, is een Zweedse auteur.In 2006 verhuisde ze naar Denver, Colorado, waar ze later haar debuutroman Silvervägen (2018) schreef.Het debuut is een bestseller geworden en in april 2020 komt haar tweede boek uit in Zweden met de titel Ödesmark. Interview Stina Jackson: Kom je er niet helemaal uit op onze nieuwe site? Bel met onze klantenservice. 085 - 006 2099. Vraag? Sinds zijn zeventienjarige dochter Lina verdween bij een bushalte aan de Zilverweg in het noorden van Zweden zoekt haar vader Lelle naar sporen van haar. De desolate streek is een ideaal oord voor zonderlingen die iets te verbergen hebben. De politie heeft de zaak allang opgegeven tot er opnieuw een meisje wordt vermist. Lelle gaat tot het uiterste om de meisjes en de dader te vinden. De politie heeft de zoektocht allang opgegeven. De omgeving van de Zilverweg is zo verlaten en ondoordringbaar, dat wat niet gevonden mag worden, ook echt verborgen kan blijven. Maar in de zomer, in de periode dat de zon niet ondergaat, rijdt Lelle obsessief de Zilverweg af op zoek naar sporen van zijn dochter. De Zilverweg. Zweeds (Silvervägen, 2018), De Geus, € 20,00. Laat er geen misverstand over bestaan: deze debutant schrijft bijzonder goed. Over emoties, wel te verstaan. Woede, verdriet, schuld, ze ontbreken op bijna geen enkele pagina....

INFORMATIE

AUTEUR
Stina Jackson
DIMENSIE
3,33 MB
BESTANDSNAAM
De zilverweg.pdf

OMSCHRIJVING

Beste Scandinavische thrillerBeste Zweedse boek in alle genresBoek van de maand – Sunday TimesShortlist storytel awardShortlist crimetime specsavers award‘Duister en hypnotiserend boek over het leven aan de rand van het bestaan.’ Jury van de Zweedse thrillerprijs GlasnyckelnSinds zijn zeventienjarige dochter Lina verdween bij een bushalte aan de Zilverweg in het noorden van Zweden zoekt haar vader Lelle naar sporen van haar. De desolate streek is een ideaal oord voor zonderlingen die iets te verbergen hebben. De politie heeft de zaak allang opgegeven tot er opnieuw een meisje wordt vermist. Lelle gaat tot het uiterste om de meisjes en de dader te vinden.

Wil je het boek lezen?De zilverweg in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Stina Jackson. Lezen De zilverweg Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN