De wetten van water

De wetten van water - Cynan Jones | Northernlights300.org

...r als afzonderlijke delen op de BBC radio zijn voorgelezen en samen een roman vormen ... De wetten van het water - Swaans Wereld ... . De bladspiegel met de kenmerkende witregels is onmiskenbaar Cynan Jones. De wetten van water is een aangrijpend verhaal over liefde en verdriet en de wil om te overleven, dat een verontrustende glimp laat zien van de nabije toekomst. N.B. Eerder publiceerden we al voor uit Jones' romans De lange droogte en Inham en plaatsten we een toelichting van de vertaler over Jones' roman De burcht . De wetten van water is een aangrijpend verhaal over liefde en verdriet en de wil o ... wetten.nl - Regeling - Waterwet - BWBR0025458 ... . De wetten van water is een aangrijpend verhaal over liefde en verdriet en de wil om te overleven, dat een verontrustende glimp laat zien van de nabije toekomst. Cynan Jones is geboren in 1975 in de buurt van Aberaeron, Wales, waar hij tegenwoordig woont en werkt. Eerder verschenen van hem De lange droogte, De burcht en Inham. Uit het poëtisch klinkende én ogende proza waaruit Welshman Cynan Jones (1975) zijn compacte romans opbouwt, met brede marges en dramatische witregels, stijgt een loodgrijze donderwolksfeer op. Ook in zijn vijfde in vertaling verschenen boek, De wetten van water (Koppernik).In twaalf samenhangende verhalen, oorspronkelijk geschreven in opdracht van BBC-radio, schetst Jones een wereld die ... In de aanvraag voor een vergunning als bedoeld in de artikelen 6.4, eerste lid, 6.5, onderdeel b, van de wet voor het infiltreren van water worden, onverminderd het bepaalde in artikel 6.19, de volgende gegevens verstrekt: a. het aantal bestaande en nieuw in te richten putten; b. De Helpdesk Water is gehuisvest bij de Rijkswaterstaat Water, Verkeer en Leefomgeving (...

INFORMATIE

AUTEUR
Cynan Jones
DIMENSIE
9,34 MB
BESTANDSNAAM
De wetten van water.pdf

OMSCHRIJVING

Water is schaars geworden. De Watertrein die de stad bedient, loopt steeds meer het risico gesaboteerd te worden. Wanneer bekend wordt dat meer mensen dan aanvankelijk werd gedacht hun huis zullen moeten verlaten door de bouw van een IJsdok, gaan demonstranten de straat op en beginnen de levens van verschillende mensen in elkaar te grijpen. De wetten van water is een aangrijpend verhaal over liefde en verdriet en de wil om te overleven, dat een verontrustende glimp laat zien van de nabije toekomst.Cynan Jones is geboren in 1975 in de buurt van Aberaeron, Wales, waar hij tegenwoordig woont en werkt. Eerder verschenen van hem De lange droogte, De burcht en Inham.

Wil je het boek lezen?De wetten van water in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cynan Jones. Lezen De wetten van water Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN