Bruiloft aan zee

Bruiloft aan zee - Abdelkader Benali | Northernlights300.org

...op 'akkoord' te klikken, ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en geef je toestemming voor het gebruik van cookies ... Bruiloft aan zee - Abdelkader Benali - (ISBN ... ... . Bruiloft aan zee Info Abdelkader Benali; Bruiloft aan Zee, Vassallucci Amsterdam 1996, 160 blz. Circa tien tot twintig hoofdstukken. Titelverklaring Het verhaal speelt zich af rond een bruiloft die gehouden wordt in een Marokkaans kustplaatsje. De titel heeft geen verdere symbolische betekenis. Het hele boek wordt toegewerkt naar de bruiloft ... Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bek ... bol.com | de winkel van ons allemaal ... . Het hele boek wordt toegewerkt naar de bruiloft ... Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe. Bruiloft aan zee is een chaos van een boek, vol cynische grappen en grollen - een beetje studentikoos soms - waar in de letterlijkste zin van het woord culturen op elkaar botsen. Vele 'politiek correcte' dorre theorie over eerste- en twwede-generatie-allochtonen komt in dit boek tot leven, samen met een aantal op hun kop gezette vooroordele...

INFORMATIE

AUTEUR
Abdelkader Benali
DIMENSIE
9,56 MB
BESTANDSNAAM
Bruiloft aan zee.pdf

OMSCHRIJVING

'Een familieverhaal dat laveert tussen een komedie en een sprookje, Benali beschrijft het Marokkaans magisch realisme met veel dynamiek.' - The Guardian Op de vooravond van de bruiloft van zijn zusje Rebekka ontdekt de jonge Lamarat dat Mosa, de bruidegom, ertussenuit geknepen is. Zijn vader draagt hem op de deserterende bruidegom op te sporen. De alwetende taxichauffeur Chalid helpt hem op weg...Bruiloft aan zee is een roman vol passie, schaamte en culturele verwarring, die op aanstekelijke wijze verslag doet van het conflict tussen de tradities van 'de landstreek' en het leven in 'de West'.

Wil je het boek lezen?Bruiloft aan zee in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Abdelkader Benali. Lezen Bruiloft aan zee Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN