Beleggen kun je zelf 2018

Beleggen kun je zelf 2018 - Patrick Beijersbergen | Northernlights300.org

...en of zijn lopende portefeuille sterk wil houden ... Beheerd beleggen: de voor- en nadelen op een rij ... . 'Beleggen kun je zelf 2018' is wat ons betreft een aanrader vanwege de heldere visie en de nuttige inzichten van Beijersbergen en de tientallen concrete aandelen die aan bod komen. Indien gewenst kan via deze link een exemplaar van 'Beleggen kun je zelf 2018' besteld worden. Beleggen kun je zelf !! Main menu. Home; Chart software; HunterPack; SierraChart video; Over Hunter PT&S; Disclaimer; User login. Username * ... 31 december 2018: ... Mocht dez ... Beleggen Kun Je Zelf 2018 Kopen | Overige Boeken ... . Username * ... 31 december 2018: ... Mocht deze site je helpen, dan kun je overwegen een donatie te doen. ... Beleggen kun je zelf is een unieke handleiding voor de Nederlandse belegger, vol met concrete tips voor wie in 2018 wil beginnen met beleggen of zijn beleggingsportefeuille tegen het licht wil houden. Beleggen kun je zelf (2018) Prijs: € 20,- Beleggen kun je zelf is een unieke handleiding voor de Nederlandse belegger, vol met concrete tips voor wie in 2018 wil beginnen met beleggen of zijn beleggingsportefeuille tegen het licht wil houden. Beijersbergen geeft tientallen Beleggen, wat kost dat? Nieuws | Sparen levert vrijwel niets op. Wie meer rendement wil en bereid is om risico te lopen, kan beter gaan beleggen. Maar ...

INFORMATIE

AUTEUR
Patrick Beijersbergen
DIMENSIE
9,1 MB
BESTANDSNAAM
Beleggen kun je zelf 2018.pdf

OMSCHRIJVING

De beurs staat na de kredietcrisis op een historisch laag punt. Is het nu een goed moment om in te stappen? Is beleggen wellicht iets voor mij?De VEB geeft met deze nieuwe uitgaveeen helder antwoord op deze vragen.Beleggen kun je zelf is een praktische handleiding die veel mensen van pas zal komen. Beleggen doen we ten slotte vrijwel allemaal: velen beleggen indirect en onbewust via hun pensioenopbouw, in een beleggingsfonds of een verzekeringspolis. Anderen beleggen wel direct en bewust maar laten zich met kostbaar advies bijstaan door een bank of vermogensbeheerder. Na het lezen van Beleggen kun je zelf is duidelijk waarom men belegt of zou moeten beleggen, welke mogelijkheden er zijn en welke valkuilen men kan tegenkomen. Helder en zonder ingewikkeld rekenwerk worden de belangrijkste begrippen verduidelijkt. Men leert stapsgewijs alle basisbegrippen van het beleggen aan de hand van concrete aanwijzingen en praktische tips. Tegen het einde is de lezer in staat in 5 stappen voor zichzelf een beleggingsportefeuille samen te stellen die aansluit bij zijn persoonlijke situatie. Over de auteurPatrick Beijersbergen (1968) is geregistreerd beleggingsanalist (RBA). Hij is sinds 1996 werkzaam in de financiële sector. Als beleggingsadviseur, vermogensbeheerder en analist bij verschillende banken en vermogensbeheerders maakte hij alle aspecten van de beleggingspraktijk in Nederland van nabij mee. Sinds 2008 is hij hoofd economische zaken bij de VEB.

Wil je het boek lezen?Beleggen kun je zelf 2018 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Patrick Beijersbergen. Lezen Beleggen kun je zelf 2018 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN