Vriendschap in tijden van eenzaamheid

Vriendschap in tijden van eenzaamheid - Selma Franssen | Northernlights300.org

...verleven steeds vaker onze liefdesrelaties ... Vriendschap in tijden van eenzaamheid | Boeken ... . Sommige mensen kiezen ervoor hun levens rond hun vriendschappen in te richten - hun vrienden zijn hun familie. Het boek Vriendschap in tijden van eenzaamheid, geschreven door Selma Franssen, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Vriendschap in tijden van eenzaamheid book. Read 2 reviews from the world's largest community for readers. Er is iets aan de hand met vriendschap. ... Vriendschap - Blijtijds.nl ... . Er is iets aan de hand met vriendschap. Onze v... Vriendschap in tijden van eenzaamheid; Lees een stukje uit het boek. Vriendschap in tijden van eenzaamheid Selma Franssen. Nederlands | Paperback € 19,99 + 39 punten . Op bestelling, levertermijn 2 à 3 werkdagen. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Selma Franssen, bekend van Charlie Magazine, schetst een boeiend beeld van vriendschap en eenzaamheid in de 21ste eeuw, via wetenschappelijke feiten en voorbeelden uit haar eigen leven. Telkens van 20u tot 21u30. Deelname gratis, maar inschrijving verplicht (aantal plaatsenbeperkt). Ook te vinden (en delen!) op facebook. Vriendschap in tijden van eenzaamheid: een ode aan goede vrienden. Er is iets aan de hand met vriendschap. Onze vriendschappen overleven steeds vaker onze liefdesrelaties. Selma Franssen - gekend van haar artikels voor Charlie magazine - schreef een jaar geleden het boek 'Vriendschap in tijden van eenzaamheid' dat nu wel heel erg relevant is. In 60 seconden licht voor ons een tipje van de sluier. Deel deze pagina: Vriendschap in tijden van eenzaamheid (eBook) Selma Franssen is een geweldige auteur. Download en lees het boek Vriendschap in tijden van eenzaamheid op onze website pianofortefestival.nl. Helemaal vrij. U vindt Vriendschap in tijden van eenzaamheid in PDF, ePUB, MOBI. Er is iets aan de hand met vriendschap. Vriendschap in tijden van eenzaamheid. Selma Franssen Koop dit boek! paperback/ gebrocheerd: € 19,99: GRATIS verzending! (NL) ISBN: 9789089247094, 232 blz., april 2019 Formaat: 22,0 (h) x 14,0 (b) x 2,1 (d) cm. Gewicht: 351 gram. Uitgever ... 'Vriendschap in tijden van eenzaamheid' is nu uit bij ­uitgeverij Houtekiet Meer lezen over vriendschap? Dat kan in bookzine 9, dat helemaal in het teken staat van F(r)amily. Je vindt het bookzine onze webshop of in een van deze verkooppunten. Schrijf je reactie. Vriendschap in tijden van eenzaamheid. Er is iets aan de hand met vriendschap. Onze vriendschappen overleven steeds vaker onze liefdesrelaties. Sommige mensen kiezen ervoor hun levens rond hun vriendschappen in te richten - hun vrienden zijn hun familie. Tegelijkertijd schrijven media alarmerende artikels: er zou achter onze voordeuren een heuse eenzaamheidsepidemie heersen. Boeken, Vriendschap in tijden van eenzaamheid (e-book) Hier kan u zich snel en eenvoudig inschrijven voor onze wekelijkse nieuwsbrief....

INFORMATIE

AUTEUR
Selma Franssen
DIMENSIE
3,97 MB
BESTANDSNAAM
Vriendschap in tijden van eenzaamheid.pdf

OMSCHRIJVING

Selma Franssen, bekend van Charlie Magazine, schetst een boeiend beeld van vriendschap en eenzaamheid in de 21ste eeuw, via wetenschappelijke feiten en voorbeelden uit haar eigen leven.Er is iets aan de hand met vriendschap. Onze vriendschappen overleven steeds vaker onze liefdesrelaties. Sommige mensen kiezen ervoor hun levens rond hun vriendschappen in te richten – hun vrienden zijn hun familie. Tegelijkertijd schrijven media alarmerende artikels: er zou achter onze voordeuren een heuse eenzaamheidsepidemie heersen.In dit boek onderzoekt Selma Franssen vragen als: Bestaat de eenzaamheidsepidemie? Moeten we vriendschappen wettelijk erkennen? Bestaan er datingapps voor vrienden? Zijn de vriendschappen van mannen anders dan die van vrouwen? Is het echt moeilijker om nieuwe vrienden te maken na je dertigste? Dat leidt vaak tot verrassende antwoorden, maar bovenal tot het inzicht dat vriendschappen minstens zo veelzijdig, turbulent en waanzinnig interessant kunnen zijn als liefdesrelaties.

Wil je het boek lezen?Vriendschap in tijden van eenzaamheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Selma Franssen. Lezen Vriendschap in tijden van eenzaamheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN