Toen kreeg ik weer lucht

Toen kreeg ik weer lucht - Tilda Timmers | Northernlights300.org

...e je uit je postnatale depressie kunt komen maar ook hoe je dit kunt voorkomen ... Toen kreeg ik weer lucht - Audioboek - Tilda Timmers ... ... . Het boek Toen kreeg ik weer lucht, geschreven door Tilda Timmers, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Toen kreeg ik weer lucht aantal. In winkelmand. Categorieën: Gezondheid, Help jezelf. SAMENVATTING. Zit je als verse moeder niet op een roze wolk? Tilda Timmers weet wat je doormaakt als je een postnatale depressie hebt. Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking v ... toen kreeg ik weer lucht Archieven - FrouFrou Begeleiding ... . Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website. Toen kreeg ik weer lucht | ISBN 9789491757457 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Toen kreeg ik weer lucht . Steden van Erasmus . Buik blij, jij blij . Creëer je volgende baan . Het familiestatuut . Van werknemer naar ondernemer . Tussen spoor en pastoor . Zin houden in je werk . Be a hero . Toon . Verlangen naar @Katja80 . Het witte konijn . Meester ... Moeder worden is een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in je leven. Niet elke vrouw zit na de bevalling op een roze wolk, soms is die wolk een verstikkende grijze. Je bent somber en vindt het spannend, je twijfelt of je een goede moeder bent en je slaapt slecht. Je omgeving heeft niet altijd begrip voor zo'n postnatale depressie en je durft er zelf misschien ook niet over te praten. Toen kreeg ik weer lucht - ebook. Tilda Timmers ... Ze helpt je met dit boek om de negatieve gedachtenstroom te stoppen, tijd voor jezelf te maken en weer te genieten van je leven als moeder. Je hoeft je niet te schamen voor een postnatale depressie. Toen kreeg ik weer lucht - Overwin je postnatale depressie en krijg je leven terug - Tilda Timmers. Soms zit je na de bevalling niet op een roze maar op een grijze wolk. Je omgeving he...

INFORMATIE

AUTEUR
Tilda Timmers
DIMENSIE
6,38 MB
BESTANDSNAAM
Toen kreeg ik weer lucht.pdf

OMSCHRIJVING

Moeder worden is een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in je leven. Niet elke vrouw zit na de bevalling op een roze wolk, soms is die wolk een verstikkende grijze. Je bent somber en vindt het spannend, je twijfelt of je een goede moeder bent en je slaapt slecht. Je omgeving heeft niet altijd begrip voor zo'n postnatale depressie en je durft er zelf misschien ook niet over te praten. Tilda Timmers is ervaringsdeskundige, therapeut en begeleider van moeders met een postnatale depressie. Ze doorbreekt het taboe en helpt je met dit boek om je depressie te overwinnen en je leven terug te krijgen. Herkenbaar, humoristisch, een heerlijke steun in de rug. Openhartig vertelt Tilda Timmers haar persoonlijke verhaal en dat van veel andere vrouwen. Met mindfulness-technieken en talloze praktische adviezen helpt ze je om de negatieve gedachtenstroom te stoppen, tijd voor jezelf te maken en weer te genieten van je leven als moeder. 'Tilda spreekt uit ervaring en met de juiste nuchterheid en humor heeft ze mij goed weten te bereiken. Ze geeft heldere en toepasbare handvatten, erg praktisch.' (Jessica 39 jaar) 'Ik ben onwijs blij met de tips die ik van Tilda gekregen heb. Ik ben gewoon weer happy. Wat een bevrijding.' (Marieke 35 jaar) 'Tilda geeft je de juiste handvatten om de niet-zo-rozewolk-periode door te komen.' (Ilva 30 jaar)

Wil je het boek lezen?Toen kreeg ik weer lucht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tilda Timmers. Lezen Toen kreeg ik weer lucht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN