Mijn hoogbegaafde kind en ik

Mijn hoogbegaafde kind en ik - Suzanne Buis | Northernlights300.org

...ich herkennen in de verhalen van andere ouders en eventueel kunnen ze het boek uitlenen aan een leerkracht of familielid die maar niet snapt hoe lastig het voor deze kinderen en hun ouders kan zijn ... bol.com | Hoogbegaafd, Tessa Kieboom | 9789401406901 | Boeken ... . Boekbespreking: Mijn hoogbegaafde kind & ik (Suzanne Buis) (door Willemien Schollaart-Vogel) Veel ouders die net ontdekt hebben dat hun kind hoogbegaafd is of bezig zijn met hun zoektocht naar mogelijke hoogbegaafdheid bij hun kind, hebben behoefte aan verhalen van andere ouders. Online oudercursus 'Ik en mijn hoogbegaafde kind' Je hebt een hoogbegaafd kind in de basisschoolleeftijd en je wilt graag dat het zijn/haar talenten ten volle kan inzetten? Je wilt je kind graag ... Mijn hoogbegaafde kind en ik - Suzanne Buis ... . Online oudercursus 'Ik en mijn hoogbegaafde kind' Je hebt een hoogbegaafd kind in de basisschoolleeftijd en je wilt graag dat het zijn/haar talenten ten volle kan inzetten? Je wilt je kind graag helpen om op te groeien tot een gezond en evenwichtig persoon? Je schrikt er niet voor terug om kritisch te kijken naar jezelf en jouw opvoedingsstijl? Als ouder is het prettig als je kind goed kan leren en geen problemen heeft met rekenen, taal of andere vakken op school. Maar een intelligent kind is niet per se hoogbegaafd. Wanneer is je kind hoogbegaafd en hoe herken je hoogbegaafdheid? In Mijn hoogbegaafde kind en ik lees je over dertien gezinnen met hoogbegaafde kinderen. Met veel praktische tips van hoogbegaafdheidsdeskundigen en -coaches. Het is de beste start voor als je net met hoogbegaafdheid te maken krijgt, het is de beste troost als je al een tijdje met het onderwerp worstelt. "Ik zie dat hoogbegaafde kinderen helemaal met zichzelf in de knoop zitten als we ze niet helpen. Ik ken een kind dat in de kast ging zitten met een zak over zijn hoofd en zei 'dat het allemaal ... Mijn hoogb...

INFORMATIE

AUTEUR
Suzanne Buis
DIMENSIE
9,91 MB
BESTANDSNAAM
Mijn hoogbegaafde kind en ik.pdf

OMSCHRIJVING

Mijn hoogbegaafde kind en ik 1e druk is een boek van Suzanne Buis uitgegeven bij Nanda, Uitgeverij. ISBN 9789490983253 Wat is er toch mis met die kinderen? Ze zijn huilerig, nukkig, boos - soms ronduit agressief. In andere gevallen zijn ze juist lui, teruggetrokken of gedragen ze zich afhankelijk. Ouders zitten vaak met de handen in het haar en weten zich geen raad. Totdat ze het eindelijk ontdekken: mijn kind is hoogbegaafd.En dan?Dan gaat de zoektocht verder, met vallen en opstaan.Voor dit boek interviewde schrijfster Suzanne Buis, zelf hoogbegaafd, tien ouders van meer- en hoogbegaafde kinderen. Hoe hebben zij het ontdekt en wat hebben zij na de diagnose ondernomen?De interviews zijn aangevuld met tips van 42 deskundigen.'Mijn hoogbegaafde kind & ik' vormt een bron van herkenning voor liefdevolle en soms radeloze ouders. Dit boek biedt een houvast voor de toekomst, en inzicht in de wirwar van organisaties en instanties. Het is zowel een steun als een troost van herkenning.

Wil je het boek lezen?Mijn hoogbegaafde kind en ik in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Suzanne Buis. Lezen Mijn hoogbegaafde kind en ik Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN