Limburg op z'n lekkerst

Limburg op z'n lekkerst - N. Engels-Geurts | Northernlights300.org

... zijn gebleven. En als gevolg van de activiteiten van het Thullse tweetal zullen ze dat ook nog lang zijn ... Amazon.fr - Limburg op z'n lekkerst - Engels-Geurts, Wil ... ... . Op de bavaroise ligt een lekkere laag verse bosvruchten € 9,50 Bossche bollen vlaai Vlaaibodem gevuld met bakkersroom daarover witte chocolade bavaroise. Mini soesjes gedoopt in chocolade worden op de rand geplaatst met dopjes witte chocolade bavaroise, dit wordt afgewerkt met donkere chocolade schaafsel Limburg op z'n lekkerst brengt in elk geval de oude recepten weer onder de mensen. Tijd dus voor een nieuwe verpakking en een herziene inhoud, aangevuld met veel meer en nieuwe foto's va ... Uitgeverij TIC, Maastricht ... . Tijd dus voor een nieuwe verpakking en een herziene inhoud, aangevuld met veel meer en nieuwe foto's van huisfotograaf en vormgever van het boek Luiz Oliveira. Op vrijdag 21 september is het zover. Sinds Limburg op z'n lekkerst verscheen is het een groot succes. Dat bewijst dat de recepten in dit boek niet alleen traditioneel Limburgs zijn, maar ook in het heden nog populair en dat steeds nieuwe generaties willen leren hoe lekker Limburgse gerechten zijn en hoe gemakkelijk om te bereiden. Sinds Limburg op z'n lekkerst verscheen is het een groot succes. Dat bewijst dat de recepten in dit boek niet alleen traditioneel Limburgs zijn, maar ook in het heden nog populair en dat steeds nieuwe generaties willen leren hoe lekker Limburgse gerechten zijn en hoe gemakkelijk om te bereiden. Limburg op z'n lekkerst. Van hartig tot zoet, ... Het kookboek Limburg op zijn lekkerst is een verzameling van hartige, zoete, maar bovenal ech...

INFORMATIE

AUTEUR
N. Engels-Geurts
DIMENSIE
12,68 MB
BESTANDSNAAM
Limburg op z'n lekkerst.pdf

OMSCHRIJVING

Het beroemdste kook- en bakduo uit Limburg vormt het echtpaar Wil en Netty Engels-Geurts. Sinds Limburg op z'n lekkerst verscheen is het een groot succes. Dat bewijst dat de recepten in dit boek niet alleen traditioneel Limburgs zijn, maar ook in het heden nog populair en dat steeds nieuwe generaties willen leren hoe lekker Limburgse gerechten zijn en hoe gemakkelijk om te bereiden.Soep, vlees, groenten, aardappelen, fruit, nagerechten, gebak en vlaai staan uitgebreid beschreven, zodat u een compleet Limburgs menu kunt samenstellen. Zowel ervaren koks als kokkerellende beginnelingen hebben veel aan de tips van het echtpaar.Andere boeken van Wil en Netty Engels-Geurts:Vlaai en ander Limburgs gebak, Zelf brood bakken (in de oven en in de broodbakmachine), Koken met Limburgs bier, Leer Limburgs kokenDeze uitgave is een herziene en geactualiseerde druk van Limburg op z'n lekkerst, met nieuwe recepten en verbeterde uitleg. Veel plezier.Limburg op z'n lekkerst is het boek waarmee Uitgeverij TIC twintig jaar geleden zijn naam op de boekenmarkt vestigde. Ruim 300 boeken met een Limburgs tintje in vrijwel alle denkbare genres werden gepubliceerd.Dit boek is ook de veertigste titel van Netty Engels-Geurts en verschijnt in het veertigste jaar van haar activiteiten op het gebied van de Limburgse keuken en de promotie ervan.

Wil je het boek lezen?Limburg op z'n lekkerst in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur N. Engels-Geurts. Lezen Limburg op z'n lekkerst Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN