Koester je droom

Koester je droom - Nora Roberts | Northernlights300.org

... weer kunt vliegen op een morgen Dichter corvanvliet ... Gedichten en Gedichtjes - Gedicht Koester je dromen ... . Datum 02-11-2013 . Bekeken 1772 . Beoordeling ... Als jonge vrouwen gaan ze elk hun eigen weg en komen ze erachter dat je soms moet vechten Koester je droom, Nora Roberts - Ebook - 9789402308198 | AKO boeken JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Koester je droom; €7,99 . ISBN 9789402751000 Uitgever HarperCollins Druk vanaf 1e Verschenen 17-12-2015 Taal Nederlands Bladzijden 302 pp. Bindwijze Ebook EPUB met digitaal watermerk Rubrie ... Koester je droom | Reinders Oisterwijk B.V. ... . Bindwijze Ebook EPUB met digitaal watermerk Rubriek Romantische fictie. Koester je droom Nora Roberts Reeks: Templeton House (2) Templeton House ... In Templeton House in Californië groeien drie meisjes op. Kate, Laura en Margo voelen zich zusjes, maar de naam Templeton betekent voor elk van hen iets anders. Als jonge vrouwen gaan ze elk hun eigen weg en komen ze erachter dat je soms moet vechten voor je plekje in de wereld… Kate is er een meester in haar emoties en gevoelens zo veel mogelijk weg te stoppen. Ze snapt dan ook niet wat ze ... 29-apr-2015 - Deze pin is ontdekt door Alida. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Als je zegt ik snap hoe je je voelt. Als je zegt ik begrijp wat je bedoelt. Als je zegt veel om me te geven. Als je aangeeft dat ik toch door moet met mijn leven. Als jij eens weet hoe moeilijk het nog steeds is Als jij eens écht zou voelen wat ik elke dag mis. Want geloof me je kunt het niet weten En zult (voor mij) belangrijke dagen vergeten....

INFORMATIE

AUTEUR
Nora Roberts
DIMENSIE
10,3 MB
BESTANDSNAAM
Koester je droom.pdf

OMSCHRIJVING

Kate Powell is boven alles praktisch. Dat is ze in haar werk - geen probleem, want ze werkt met cijfers - én in haar leven. Emoties vindt ze maar lastig, die gaat ze vooral uit de weg. Ze snapt dan ook niet goed hoe ze Byron De Witt in haar leven toe heeft kunnen laten. Goed, hij is sexy en attent en succesvol, maar ook iemand die zich door gevoelens laat leiden. Dus niets voor haar. Pas wanneer er dingen gebeuren die haar wereld volledig op zijn kop zetten, wordt het anders. Ineens is Kate gedwongen onder ogen te zien dat ze niet alleen emoties hééft, maar dat die haar volledig in hun macht hebben gekregen. Durft ze Byrons steun te aanvaarden? Zal ze haar veilige, geordende leventje ooit weer terugvinden? En... wil ze dat eigenlijk nog wel?

Wil je het boek lezen?Koester je droom in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nora Roberts. Lezen Koester je droom Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN