Kinderen En Grenzen

Kinderen En Grenzen - Henry Cloud | Northernlights300.org

...''. Er blijkt een grote behoefte te bestaan om niet alleen grenzen in ons eigen leven aan te kunnen geven, maar ook in het gezin duidelijkheid te scheppen ... Grenzen stellen - JM Ouders ... . Kinderen hebben grenzen nodig. 25 maart 2018 Laat een reactie achter. Het leren dat er grenzen zijn, is belangrijk voor de ontwikkeling van je kindje. Grenzen bieden hem veiligheid en geborgenheid. Waar de grenzen lopen is vaak afhankelijk van het stadium (leeftijd) waarin je kindje zich bevindt. Vooral jonge kinderen (en pubers, maar dan praten we weer over geheel andere begrenzing en gelden er toch wat andere regels voor het stellen van grenzen ... Regels en grenzen stellen bij jonge kinderen | Centrum ... ... . Vooral jonge kinderen (en pubers, maar dan praten we weer over geheel andere begrenzing en gelden er toch wat andere regels voor het stellen van grenzen) zoeken graag en veelvuldig de grenzen op. Het is aan de ouders om deze grenzen, ondanks de verwoede pogingen van hun peuter of kleuter de grenzen te verschuiven, te bewaken. Duidelijkheid en veiligheid. Grenzen bieden een kind houvast en duidelijkheid. Door grenzen te stellen voelt een kind zich veilig, omdat hij weet wat er van hem wordt verwacht. Duidelijkheid en veiligheid helpen een kind om zelfvertrouwen op te bou...

INFORMATIE

AUTEUR
Henry Cloud
DIMENSIE
4,79 MB
BESTANDSNAAM
Kinderen En Grenzen.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek, ''Grenzen en Kinderen'', is een hulp om kinderen te leren om verantwoordelijkheid te dragen voor hun gedrag, hun houding ten opzichte van het leven en hun emoties.De auteurs helpen bij het vaststellen van grenzen binnen het gezin. Maar helpen ook bij het ontwikkelen van talenten en het zoeken naar balans, om op die manier een productief en voldoening gevend leven te kunnen leiden.Het helpt de opvoeder om:* Grenzen te stellen en toch een liefhebbende ouder te zijn.* Weer overzicht te krijgen in gezinnen waar ouders hun grip verloren zijn.* Orde te brengen in het gezinsleven.* Om rechtvaardige grenzen te kunnen aanbrengen in uw gezin.* ...... en nog veel meer.Kinderen en grenzen is geschreven door Dr. Henry Cloud en Dr. John Townsens. Zij zijn de auteurs van het eerder verschenen boek ''Grenzen''.Er blijkt een grote behoefte te bestaan om niet alleen grenzen in ons eigen leven aan te kunnen geven, maar ook in het gezin duidelijkheid te scheppen.Dit brengt de stabiliteit en veiligheid die zo hard nodig is om onze kinderen en tieners te helpen om met een open hart op te kunnen groeien binnen de bescherming van natuurlijke grenzen.

Wil je het boek lezen?Kinderen En Grenzen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henry Cloud. Lezen Kinderen En Grenzen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN