Het grote puzzel- en doeboek voor anderstaligen

Het grote puzzel- en doeboek voor anderstaligen - H. van Loo | Northernlights300.org

... Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Zoek ... Leermiddelen­wijzer - Leef en leer! ... . Uw heeft gezocht op: Het, grote, puzzel, en, doeboek, voor, anderstaligen. Gevonden in de webwinkel: Zoek. Search: Mijn account Het grote puzzel- en doeboek voor anderstaligen Helga van Loo, H. Van Loo, PETER SCHOENAERTS, P. Schoenaerts Uitgeverij VanDorp Educatief 13-nov-2014 - NT2 grote puzzel- en doeboek voor anderstaligen 80 leerzame puzzels voor beginners en gevorderden Auteurs: Helga van Loo en Peter Schoenaerts Uitgavejaar: 2009 Bestel online de leukste boeken en de beste kantoorartikelen. Gratis verzending van Bruna Top 100 boeken 14 dagen bede ... NT2 grote puzzel- en doeboek voor ... - ILT KU Leuven ... . Gratis verzending van Bruna Top 100 boeken 14 dagen bedenktijd Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link. NL EN FR DE Winkelwagen ... Het grote puzzel- en doeboek voor anderstaligen P. Schoenaerts • Boek • hardback. Samenvatting . niet beschikbaar . Productinformatie . Helaas wordt Het grote puzzel- en doeboek voor anderstaligen van H. Loo op dit moment niet tweedehands aangeboden op Bookmatch. Door dit boek op je boekenlijst te zetten, ontvang je een mail zodra het boek weer wordt aangeboden. Het grote groene doeboek is een positief en educatief boek met meer dan 80 puzzels en spelletjes, elk vergezeld van een weetje over het klimaat. Geschikt voor jongens en meisjes vanaf 7 jaar, voor thuis én in de klas. Buy Het grote puzzel- en doeboek voor anderstaligen: 80 leerzame puzzels op verschillende niveaus voor beginners en gevorderden 01 by Helga Van Loo, Peter Schoenaerts (ISBN: 9789077698419) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. 19-jun-2017 - Cover boek 'NT2 grote puzzel- en doeboek voor anderstaligen' Thematische woordenschat Nederlands voor anderstaligen is eentalig en bevat 25 thematische hoofdstukken met circa 6000 woorden die zijn onderverdeeld in een basis- en een vervolgwoordenschat. ... Het grote puzzel- en doeboek voor anderstaligen Helga van Loo. Hardcover € 19.95. Koop nu Het grote puzzel- en doeboek voor anderstaligen van Helga Van Loo, PETER SCHOENAERTS bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! Het grote puzzel- en doeboek voor anderstaligen | ISBN 9789077698419 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken....

INFORMATIE

AUTEUR
H. van Loo
DIMENSIE
9,15 MB
BESTANDSNAAM
Het grote puzzel- en doeboek voor anderstaligen.pdf

OMSCHRIJVING

Het grote puzzel- en doeboek voor anderstaligen 1e druk is een boek van Helga van Loo uitgegeven bij Uitgeverij VanDorp Educatief. ISBN 9789077698419 Het Grote Puzzel- en Doeboek is speciaal ontwikkeld voor anderstaligen dieop een speelse manier met de Nederlandse taal aan de slag willen. De puzzels zijn afwisselend wat betreft vorm, inhoud en moeilijkheidsgraad.De puzzelskunnen zowel tijdens de Nederlandse les worden gemaakt als thuiswant de oplossingen staan achterin het boek. De puzzels zijn bedacht door Helga van Loo en Peter Schoenaerts, die beiden een ruime ervaring hebben op het gebied van Nederlands als tweede taal.

Wil je het boek lezen?Het grote puzzel- en doeboek voor anderstaligen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H. van Loo. Lezen Het grote puzzel- en doeboek voor anderstaligen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN