Het geheim van de zusters

Het geheim van de zusters - Kate Morton | Northernlights300.org

... boek is het eerste dat ik gelezen heb van kate morton, maar zeker niet het laatste! erg mooi verhaal dat zich afwisselend afspeeld in het eerste deel van de 20e eeuw, en dat wordt verteld vanuit het heden door een personage die ondertussen oud geworden is ... Het geheim van de zusters - Kate Morton - (ISBN ... ... . Het geheim van de zusters EBOOK Tooltip Ebooks kunnen worden gelezen op uw computer en op daarvoor geschikte e-readers. Het landgoed van de familie Hartford lijkt sprookjesachtig, maar achter de muren schuilt een geheim dat niet voor altijd verborgen kan blijven… Geschreven bij Huis van de zeven zusters. Het huis van de 7 zusters van Elle Eggels leef je daadwerkelijk mee met alle vrouwen. Martha's dochter Emma beschrijft iedere tante en omi op haar manier met zowel de goede als de mindere eigenschappen. Alle vrouwen komen tot leven. Stuk voor stuk verlat ... Het geheim van de zusters | 9789022575062 | Boekerij ... . Het huis van de 7 zusters van Elle Eggels leef je daadwerkelijk mee met alle vrouwen. Martha's dochter Emma beschrijft iedere tante en omi op haar manier met zowel de goede als de mindere eigenschappen. Alle vrouwen komen tot leven. Stuk voor stuk verlaten ze de bakkerij, maar komen altijd weer terug. Want Het Geheim van de Zusters is geen romantisch ...

INFORMATIE

AUTEUR
Kate Morton
DIMENSIE
9,85 MB
BESTANDSNAAM
Het geheim van de zusters.pdf

OMSCHRIJVING

Riverton Manor, Engeland, 1924. Op de avond van een groot society-feest pleegt de jonge dichter Robbie Hunter zelfmoord. Twee zussen, Hannah en Emmeline Hartford, zijn hier getuigen van; de ene zus is zijn toegewijde bewonderaarster, de andere volgens de geruchten zijn minnares. Na die avond spreken zij elkaar nooit meer. Wat is er gebeurd? De enige die de waarheid kent, is dienstmeid Grace Reeves. En zij doet er alles aan om het gebeurde te vergeten. Maar als er na zeventig jaar een film wordt gemaakt over die veelbesproken avond, komen oude herinneringen weer boven en wordt het steeds moeilijker om geheimen verborgen te houden.

Wil je het boek lezen?Het geheim van de zusters in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kate Morton. Lezen Het geheim van de zusters Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN