Ben ik dan een slechte mama?

Ben ik dan een slechte mama? - Patsy Kerkhofs | Northernlights300.org

...etje nachtrust te hebben, ben ik dan een slechte moeder? Ja, ik ga uit met vriendinnen in het week-end dat Lou bij zijn papa is, ben ik dan een slechte moeder? Wie zal het zeggen? Kan iemand hier een antwoord op geven? Maar dit alles brengt me ook ... Ben ik dan een slechte mama? : hoogsensitief, hoogbegaafd ... ... ... Ik ga vaak wel mee fietsen met mijn elektrische fiets, maar in wandelen heb ik al minder zin, ook omdat mijn man veel sneller gaat dan ik. Hij verwijt mij dat ik een slechte conditie heb en te dik ... Ben ik dan een slechte mama? Hoogsensitief, hoogbegaafd en andere etiketjes die aan ons gezin kleven. Een persoonlijk verhaal dat voor veel mama's en papa's erg herkenbaar zal klinken, want er zijn ontzettend veel stoere prinsen en schattige pr ... Recensie van Wendy Corstjens over Ben ik dan een slechte ... ... ... Ben ik dan een slechte mama? Hoogsensitief, hoogbegaafd en andere etiketjes die aan ons gezin kleven. Een persoonlijk verhaal dat voor veel mama's en papa's erg herkenbaar zal klinken, want er zijn ontzettend veel stoere prinsen en schattige prinsessen die net ietsje anders functioneren dan wat men zo graag "het gemiddelde" noemt. De eerste week is dus echt een slechte start geweest, maar de dagen dat ik wel gewoon kon eten waren wel in de meerderheid. Ik heb dus een doel voor de volgende week: de tijd nemen om te eten ! Niet zonder ontbijt de deur uit, eerst eten, dan pas huishouden en ook proberen alles wat op de daglijst staat, te eten. Ben jij slecht/goed? 10 Vragen - Ontwikkeld door: Kadisha Nevejans - Ontwikkeld op: 27.10.2015 - 6.910 keer opgeroepen - 2 mensen vinden het leuk Wil jij weten of jij slecht of goed bent test het hier! 👈🏿 Ik voel me wat overweldigd door je artikel. In mijn omgeving kan ik het niet uitspreken dat de relatie met mijn moeder niet goed is, dat ik die liefst van al wil verbreken om mezelf een kans te geven. Het voelt aan als heiligschennis of zo. De afgelopen jaren, sinds ik zelf mama geworden ben, denk ik heel vaak aan mijn moeder....

INFORMATIE

AUTEUR
Patsy Kerkhofs
DIMENSIE
3,56 MB
BESTANDSNAAM
Ben ik dan een slechte mama?.pdf

OMSCHRIJVING

Samen met haar man en twee guitige dochters lijkt Patsy een doorsnee leven te leiden. Haar kinderen zijn grappig, sociaal, hulpvaardig en beleefd. Kinderen uit de boekskes, zoals men weleens zegt. Maar op een dag keert het tij. Wat ze ook doet, thuis loopt het alsmaar vaker mis. Wanneer ook de oudercontacten op school er steeds minder vrolijk aan toegaan, wordt haar gezin overspoeld door een golf van emoties, een gamma aan hulpverleners en een waslijst aan diagnoses.Lang vreest Patsy dat ze van opvoeden weinig kaas heeft gegeten. Wat moet je met al die meningen? Is hoogsensitiviteit zo'n typisch modewoord? Wat met al die andere etiketten en verdomde vooroordelen? Toch werpt ze zich vastbesloten in de strijd om te slagen in de aartsmoeilijke opdracht die opvoeden is, helemaal op haar eigen manier. Ben ik dan een slechte mama? is een persoonlijk verhaal dat voor veel mama's en papa's erg herkenbaar zal klinken, want er zijn ontzettend veel stoere prinsen en schattige prinsessen die net ietsje anders functioneren dan wat men zo graag "het gemiddelde' noemt. Patsy schrijft zonder gêne, maar vooral met groot respect voor zij die een tikkeltje harder moeten werken om hun mooiste leven te leiden.

Wil je het boek lezen?Ben ik dan een slechte mama? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Patsy Kerkhofs. Lezen Ben ik dan een slechte mama? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN