Eet je mond gezond

Eet je mond gezond - Yvonne Kort | Northernlights300.org

...je mond gezond lees je namelijk alles over de relatie tussen de mond, ontstekingen, voeding en vitaliteit ... Hoe gezond is jouw mond? | Gezondheidsnet ... . Met praktische tips and tricks om bloedend tandvlees te voorkomen of te verminderen. En om een gezonde mond te krijgen door je leefstijl aan te passen. Natuurlijk is goed poetsen een pre. Hoe hou je ook je mond gezond? Nou zo dus! Als vrouw wil je vol passie en vitaliteit leven. Je wilt de allerbeste versie van jezelf zijn en je weet dat je daar ook wat voor moet doen. Een gezonde leefstijl draagt namelijk bij aan meer vitaliteit. Goed voor jezelf zorgen is leuk, want je ... Review Eet je mond gezond | Eat.Pure.Love ... . Een gezonde leefstijl draagt namelijk bij aan meer vitaliteit. Goed voor jezelf zorgen is leuk, want je krijgt er meer energie van en je zult stralen. Eet je mond gezond! delen; maandag 19 juni, 2017. Natural ways…. Naast je (half-)jaarlijkse bezoek aan tandarts, mondhygiënist en de dagelijkse poetsbeurten, zijn er tal van mogelijkheden om je tanden en tandvlees gezond te houden of te krijgen. De natuur heeft een ongelofelijk zelfoplossend vermogen. Het boek ''Eet je mond gezond'' helpt je met een stappenplan, praktische tips en recepten. Vertel ons in een reactie hoe jij jouw gebit gezond houdt en win 1 van de 5 boeken! Meedoen kan t/m zondag 28 oktober. Related Videos. GUM Benelux. GUM® Health. 0:21 · 664 Views. GUM Benelux. GUM® mondverzorging. Lach, geniet en ontspan, want deze ingrediënten dragen eraan bij dat je mond gezond wordt. Denk dus eens goed na en probeer de volgende vraag voor jezelf te beantwoorden: Wat doe jij dagelijks om te ontspannen en waar wordt je blij va...

INFORMATIE

AUTEUR
Yvonne Kort
DIMENSIE
6,26 MB
BESTANDSNAAM
Eet je mond gezond.pdf

OMSCHRIJVING

De mond is de spiegel van onze gezondheid en dit boek legt je uit wat de relatie tussen mond en algehele gezondheid is. Eet je mond gezond is speciaal geschreven voor iedereen die last heeft van problemen in de mond zoals ontstekingen van het tandvlees, bloedend tandvlees of gaatjes. Een belangrijke speler voor het ontstaan van deze aandoeningen in de mond is ons huidige voedingspatroon. Als je jouw voedingspatroon aanpast kan je het ontstaan van ontstekingen en gaatjes tegengegaan. Een gezond voedingspatroon kan ook helpen bij het herstel van gingivitis en parodontitis. Het praktische boek bevat een handig stappenplan om voeding in te zetten voor een gezonde mond en een vitaal lichaam. Het is voor een ieder die kiest voor een bewuste levensstijl en een voedingspatroon dat daarop aansluit. De theoretische basis en de praktische tips en recepten zullen je mondgezondheid verbeteren wat resulteert in een gezonder, een fitter en een energieker lichaam.

Wil je het boek lezen?Eet je mond gezond in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Yvonne Kort. Lezen Eet je mond gezond Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN