De Orka Award

De Orka Award - Kenneth Blanchard | Northernlights300.org

...irect en eenvoudig bestellen uit voorraad bij managementboeken-kopen ... De Orka Award | Karibik ... .nl. Onderdeel van Boeken.com De Orka Award . Auteur: Kenneth Blanchard. Nederlands 121 pagina's Business Contact oktober 2003 Samenvatting Bij een orka denkt u waarschijnlijk aan een gevaarlijke killer, maar toch laten deze slimme dolfijnen zich maar wat graag allerlei kunstjes aanleren. Doe de Orka Award. Zo doe je dat: • Beloon mensen onmiddellijk • Expliciteer wat ze goed of bijna goed deden • Laat je eigen positieve gevoel daarover merken • Moedig hen aan op die goede manier door te gaan. En pas op voor de Hebbes-reactie. Bij de Hebbes-reactie probeer je ... De Orka Award - Ken Blanchard - Boekenschaap ... . En pas op voor de Hebbes-reactie. Bij de Hebbes-reactie probeer je mensen te betrappen op wat ze fout doen. 'De Orka Award' zal zowel op het werk als in de privé-sfeer een bron van inspiratie zijn. Recensie Aan de hand van een kennismaking tussen een manager, een bedrijfsadviseur en een dierentrainer (van orka's) beschrijven de auteurs het leerproces waarin de manager anders leert motiveren; op het werk en ook thuis. De Orka Award | ISBN 9789047001621 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De Orka Award De Orka Award de kracht van de positieve feedback. Prijs: € 20,00: Levertijd: 2-3 werkdagen Actie: Geen verzendkosten! Ook beschikbaar als: e-Book € 9,99; Luisterboek (MP3) € 14,99; Ken Blanchard, Kenneth Blanchard, Thad Lacinak, Chuck Tompkins, Jim Ballard. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Blanchard, Ken - De Orka Award - De kracht van positieve feedback Bij een orka denkt u waarschijnlijk aan een gevaarlijke killer, maar toch laten deze slimme dolfijnen zich maar wat graag allerlei kunstjes aanleren. Hoe doe je dat, vraagt manager Wes Kingsley zich af, laat je ze eerst verhongeren en dan reiken naar een De Orka Award zal zowel op het werk als in de privesfeer een bron van inspiratie zijn! Ken Blanchard is de onvolprezen (co-) auteur van eversellers als De One Minute Manager en Wie beeft mijn kaas gepikt? Thad Lacinak en Chuck Tompkins leiden organisaties gespecialiseerd in dierentraini...

INFORMATIE

AUTEUR
Kenneth Blanchard
DIMENSIE
12,33 MB
BESTANDSNAAM
De Orka Award.pdf

OMSCHRIJVING

Ken Blanchard wijst u in De Orka Award op de kracht en de effectiviteit van positieve feedback. Bij een orka denkt u waarschijnlijk aan een gevaarlijke killer, maar toch laten deze slimme dolfijnen zich maar wat graag allerlei kunstjes aanleren. Hoe doe je dat, vroeg manager Wes Kingsley zich af, laat je ze eerst verhongeren en dan reiken naar een visje? In gesprek met een orkatrainer leerde Kingsley over vertrouwen kweken, goed gedrag prijzen en verkeerd gedrag corrigeren. De parallellen met zijn eigen situatie - in zijn werk gaat Kingsley vaak op zoek naar iemand die hij kan betrappen op een fout - zijn hem onmiddellijk duidelijk. Samen met een bedrijfsadviseur gaat hij aan de slag om zijn managerspraktijken, maar ook zijn gezinsleven, een nieuwe impuls te geven. De Orka Award zal zowel op het werk als in de privesfeer een bron van inspiratie zijn! Ken Blanchard is de onvolprezen (co-) auteur van eversellers als De One Minute Manager en Wie beeft mijn kaas gepikt? Thad Lacinak en Chuck Tompkins leiden organisaties gespecialiseerd in dierentraining. Jim Ballard is bedrijfstrainer en schrijver. De Orka Award is nu ook verkrijgbaar als luisterboek.

Wil je het boek lezen?De Orka Award in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kenneth Blanchard. Lezen De Orka Award Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN