Beleggen kun je zelf 2019

Beleggen kun je zelf 2019 - Patrick Beijersbergen | Northernlights300.org

...eer te weten te komen. Laatste update: 11 augustus 2019 'Beleggen kun je zelf 2019' van Patrick Beijersbergen is een unieke handleiding voor de Nederlandse en Vlaamse belegger, vol met concrete tips voor wie in 2019 eindelijk wil beginnen met beleggen of zijn lopende portefeuille sterk wil houden ... Beleggen ingewikkeld? Ervaar zelf hoe beleggen werkt! ... . Beijersbergen geeft tientallen koopadviezen en bespreekt uitvoerig kansrijke of laag gewaardeerde aandelen en voordelige, goed presterende ... Details 'Beleggen kun je zelf 2019' van Patrick Beijersbergen is een unieke handleiding voor de Nederlandse en Vlaamse belegger, vol met concrete tips voor wie in 2019 eindelijk wil beginnen met beleggen of zijn lopende portefeuille sterk wil houden. 'Beleggen kun je zelf 2019' van Patrick Be ... Beleggen, wat kost dat? I Consumentenbond ... ... Details 'Beleggen kun je zelf 2019' van Patrick Beijersbergen is een unieke handleiding voor de Nederlandse en Vlaamse belegger, vol met concrete tips voor wie in 2019 eindelijk wil beginnen met beleggen of zijn lopende portefeuille sterk wil houden. 'Beleggen kun je zelf 2019' van Patrick Beijersbergen is een unieke handleiding voor de Nederlandse en Vlaamse belegger, vol met concrete tips voor wie in 2019 eindelijk wil beginnen met beleggen of zijn lopende portefeuille sterk wil houden. Je wilt beleggen en zelf de touwtjes in handen hebben. ... Als particulier investeerder kun je nu via SynVest beleggen in waardevol vastgoed, ... Het bruto dividend uitgekeerd in 2019 bij CORUM Origin bedroeg 6,25% (excl. 1,40% netto waardestijging van het aandeel), ... Bij Knab beleggen in de aex. Wil je liever niet zelf hoeven te beslissen of je belegt in de AEX of in individuele bedrijven? Bij Knab heb je geen omkijken naar je belegd vermogen. Wij houden continu de beurs voor je in de gaten en nemen beslissingen zodat jij daar niet mee bezig hoeft te zijn. Jij bepaalt je inleg en wij doen de rest....

INFORMATIE

AUTEUR
Patrick Beijersbergen
DIMENSIE
9,90 MB
BESTANDSNAAM
Beleggen kun je zelf 2019.pdf

OMSCHRIJVING

"Beleggen kun je zelf 2019' van Patrick Beijersbergen is een unieke handleiding voor de Nederlandse en Vlaamse belegger, vol met concrete tips voor wie in 2019 eindelijk wil beginnen met beleggen of zijn lopende portefeuille sterk wil houden. Beijersbergen geeft tientallen koopadviezen en bespreekt uitvoerig kansrijke of laag gewaardeerde aandelen en voordelige, goed presterende beleggingsfondsen. Zijn voorbeeldportefeuille is uitgebalanceerd en bedoeld voor de langere termijn. Daarmee is dit boek zeer geschikt voor de beginnende belegger, die vanwege de minimale rente-inkomsten actief zijn kapitaal wil beschermen, maar niet de grotere risico's van de beurs wil opzoeken.

Wil je het boek lezen?Beleggen kun je zelf 2019 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Patrick Beijersbergen. Lezen Beleggen kun je zelf 2019 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN