300 Quilttips & Technieken

300 Quilttips & Technieken - Susan Briscoe | Northernlights300.org

...Verkocht. Beschrijving. Onmisbaar handboek met tips voor verschillende haakmethoden Jan Eaton uitg ... 300 Breitips en Technieken - Ouderwets Breien ... . 2011 19 x 25 cm. Gerelateerde producten. Boek: Mozaiek Handwerkboek uit Heilige land Gevonden boeken, volgens onderstaande selectiecriteria: 300 haaktips en technieken (-) waar filter verwijderen waar Categorie 7-jul-2015 - 300 Breitips en Technieken van Betty Barnden is een ideaal boek voor absolute beginners om alle breitechnieken onder de knie te krijgen of als naslagwerk. 300 Breitips en Technieken is een uitstekend boek voor complete beginners om de basis maar ook g ... 300 Quilttips & Technieken | Vertaalbureau Textcase ... . 300 Breitips en Technieken is een uitstekend boek voor complete beginners om de basis maar ook gevorderde technieken van het breien onder knie te krijgen. In het boek staan geen patronen maar gewoon alle technieken uitgelegd. Ideaal dus ook voor gevorderde breisters die een naslagwerk in huis willen hebben. 300 Breitips & Technieken van Betty Barnden kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Paperback, ISBN 9789057644245. 300 Breitips & Technieken - Een onmisbaar handboek met tips voor verschillende breimethoden. Breiboeken bestelt u eenvoudig en snel bij Wolplein.nl. 8-sep-2015 - Deze pin is ontdekt door Wol in Kaart. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. 300 Haaktips & Technieken - Onmisbaar handboek met tips voor verschillende haakmethoden. Haakboeken bestelt u eenvoudig en snel bij Wolplein.nl. 300 sieradentips & technieken is een geweldig boek. We raden u aan het boek van 300 sieradentips & technieken PDF te downloaden op onze website vakantiebungalowhurenoptexel.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur 300 sieradentips & technieken...

INFORMATIE

AUTEUR
Susan Briscoe
DIMENSIE
12,49 MB
BESTANDSNAAM
300 Quilttips & Technieken.pdf

OMSCHRIJVING

Ontdek alle tips en technieken die nodig zijn voor een bijzondere quilt, plus de geheimen van het vak waardoor uw quilt speciaal wordt. Stap-voor-stapdiagrammen en aanwijzingen begeleiden elke fase van het quilten, en komen van pas voor beginners, maar ook voor gevorderden._ Alle populaire methoden worden gedetailleerd uitgelegd, met talrijke praktische toepassingen.

Wil je het boek lezen?300 Quilttips & Technieken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Susan Briscoe. Lezen 300 Quilttips & Technieken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN