Praktijkreeks hobbydieren - Konijnen

Praktijkreeks hobbydieren - Konijnen - Hans Schippers | Northernlights300.org

... voor het maken van kaas, boter en yoghurt! Geiten is een onmisbaar naslagwerk voor de beginnende én de ervaren geitenhouder ... De 37 beste afbeeldingen van Vlaamse reuzen | Vlaamse ... ... . Warm aanbevolen voor iedereen die dol is op deze fantastische, eigenzinnige ... De auteur van dit boek, Hans L. Schippers houdt en fokt al jarenlang raskonijnen en heeft daar een schat van ervaring mee opgedaan. Daarom is Konijnen een onmisbaar naslagwerk voor de oprechte konijnenliefhebbers. Konijnen is het vierde boek in de reeks Hobbydieren van Roodbont Publishers. Eerder verschenen: Geiten, Kippen en Schapen. ... Bestelformulier: Konijnen (praktijkreeks hobbydieren ... ... . Konijnen is het vierde boek in de reeks Hobbydieren van Roodbont Publishers. Eerder verschenen: Geiten, Kippen en Schapen. Praktijkreeks hobbydieren Konijnen 9789087400811 Koop dit studieboek op bookmatch.nl, een marktplaats met 200.000 Tweedehands studieboeken . Geen risico met vooraf betalen want wi 22-apr-2018 - Bekijk het bord "Vlaamse reuzen" van helga_herreman op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Vlaamse reuzen, Konijn, Dieren. Praktijkreeks hobbydieren: Konijnen - Hans Schippers. Konijnen zijn heel gezellige huisdieren. Voor kinderen zijn kleine rassen en dwergkonijnen het meest geschikt, voor liefhebbers van grote rassen zijn. Grappige Konijntjes Baby Konijntjes Dieren Mooi Schattige Dieren Dieren Bunnies Schattigste Dieren. 9789087400057 Praktijkreeks hobbydieren 3 - koop je vanaf 16.99 tweedehands bij Bookmatch. 100% veilig Geen énkel risico. Over Dieren - Huiskonijn van Rob Dekker kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Hardcover, ISBN 9789058216199. Konijnen in een groep wil wel maar is wel omslachtig. Je moet dan jonge konijnen bij elkaar plaatsen. 1 ram op 2 of 3 vrouwtjes. Maak voldoende nestkasten met veel hooi en stro en zorg voor veel ruimte zodat vrouwtjes weg kunnen rennen als het mannetje haar lastig valt. Ik fok konijnen in konijnenflats en ik heb een groep in een oude schuur. Get this from a library! Konijnen : oorsprong en historie, gedrag, rassen, voortplanting, gezondheid, voeding, huisvesting en verzorging. [Hans L Schippers; Ton van Schie] Het hangt van de omstandigheden af of sprake is van een inrichting. Dat moet het bevoegd gezag beoordelen (en uiteindelijk de rechter). Een inrichting is "elke door de mens bedrijfsmatige of in een omvang alsof zij bedrijfsmatig was, ondernomen bedrijvigheid die binnen een zekere begrenzing pleegt te worden verricht." Dat staat in artikel 1.1 lid 1 Wet milieubeheer....

INFORMATIE

AUTEUR
Hans Schippers
DIMENSIE
12,44 MB
BESTANDSNAAM
Praktijkreeks hobbydieren - Konijnen.pdf

OMSCHRIJVING

Konijnen zijn heel gezellige huisdieren. Voor kinderen zijn kleine rassen en dwergkonijnen het meest geschikt, voor liefhebbers van grote rassen zijn er de beroemde Vlaamse Reuzen en Lotharingers en voor hobbyfokkers zijn er talloze geschikte rassen. Het komt allemaal aan bod in de uitgave Konijnen. Andere onderwerpen zijn diereigen gedrag, ‘konijnenweetjes’, dierenwelzijn, huisvesting, verzorging, voortplanting en opfok.De auteur van dit boek, Hans L. Schippers houdt en fokt al jarenlang raskonijnen en heeft daar een schat van ervaring mee opgedaan. Daarom is Konijnen een onmisbaar naslagwerk voor de oprechte konijnenliefhebbers.Konijnen is het vierde boek in de reeks Hobbydieren van Roodbont Publishers. Eerder verschenen: Geiten, Kippen en Schapen.

Wil je het boek lezen?Praktijkreeks hobbydieren - Konijnen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans Schippers. Lezen Praktijkreeks hobbydieren - Konijnen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN