Niet roken maar koken

Niet roken maar koken - Pauline Dekker | Northernlights300.org

...n oventijd), grotendeels van tevoren klaar te maken en een ... Niet roken maar koken - Boekhandel Van Delft ... ... Longartsen Wanda de Kanter en Pauline Dekker konden werkelijk níets in de keuken. Toch komen de twee 'te activistische' vechters tegen de sigaret nu met een kookboek: Niet roken, maar koken. De recepten in 'Niet roken maar koken' hebben Dekker en De Kanter niet zelf verzonnen, dat kunnen ze namelijk niet. In plaats daarvan leverden verschillende vrienden, collega's en kennissen recepten aan, die aan een aantal voorwaardes moesten voldoen: niet te veel ingrediënten, niet langer dan een kwartiertje werk (exclusief kook- en oventijd), grotendeels van tevoren klaar te maken en ... Niet Roken Maar Koken is het nieuwe boek van de bekends ... 'Niet roken maar koken': win een exemplaar! | KNMT - YouTube ... ... Niet Roken Maar Koken is het nieuwe boek van de bekendste longartsen van Nederland, Pauline Dekker en Wanda de Kanter.Dit nieuw KOOKBOEK wel te verstaan, komt misschien uit een onverwachte hoek, maar dat maakt het zeker niet minder bruikbaar in de keuken. Voor Niet roken maar koken vroegen longartsen Wanda de Kanter en Pauline Dekker recepten aan familie en vrienden, en kookten dan voor hen. Een deel van die gerechten haalden het kookboek. Het resultaat mag er zijn. De recepten zijn eenvoudig en in korte tijd te maken en ze bevatten niet veel ingrediënten (op verzoek van de twee beginnende koks). 'Niet roken maar koken': dat is de titel van het nieuwe ...

INFORMATIE

AUTEUR
Pauline Dekker
DIMENSIE
8,53 MB
BESTANDSNAAM
Niet roken maar koken.pdf

OMSCHRIJVING

Dit voorjaar werden longartsen Pauline Dekker en Wanda de Kanter uit de anti-rookclub gezet, ze zouden te activistisch te werk gaan. Sindsdien hebben ze niet stilgezeten en bedachten ze een alternatief plan om toch aan fondsen te komen: een kookboek. Het enige probleem: ze kunnen allebei niet koken.De recepten in 'Niet roken maar koken' hebben Dekker en De Kanter niet zelf verzonnen, dat kunnen ze namelijk niet. In plaats daarvan leverden verschillende vrienden, collega's en kennissen recepten aan, die aan een aantal voorwaardes moesten voldoen: niet te veel ingrediënten, niet langer dan een kwartiertje werk (exclusief kook- en oventijd), grotendeels van tevoren klaar te maken en een beetje lekker. De opbrengsten van dit boek gaan naar een goed doel: de Stichting Rookpreventie Jeugd, die zich tot doel gesteld heeft om kinderen uit handen te houden van de tabaksmaffia.

Wil je het boek lezen?Niet roken maar koken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pauline Dekker. Lezen Niet roken maar koken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN