Het leven is geen feest

Het leven is geen feest - Ando Rokx | Northernlights300.org

...er van te maken. Het leven is niet altijd een feestje en er bestaan ook geen trucjes om dat er wel van te maken ... "Het is geen Kevin, feest!" | First dates - YouTube ... . Ondanks deze realistische boodschap laat Rokx de lezer niet met lege handen achter. Ook al hebben we veel minder invloed op ons leven dan we wellicht zouden willen, het is wel degelijk mogelijk om je aandacht te richten op de dingen die het leven de moeite waard maken. In Het leven is geen feest laat Ando Rokx op overtuigende wijze zien dat het maakbare geluk een mythe is. Tot op zekere hoogte horen pijn en verdriet gewoon bij het leven. Het leven is niet altijd een feestje en er ... Het leven is geen feestje | De Volkskrant ... . Tot op zekere hoogte horen pijn en verdriet gewoon bij het leven. Het leven is niet altijd een feestje en er bestaan ook geen trucjes om dat er wel van te maken. In Het leven is geen feest laat Ando Rokx op overtuigende wijze zien dat het maakbare geluk een mythe is. Tot op zekere hoogte horen pijn en verdriet gewoon bij het leven. Het leven is niet altijd een feestje en er bestaan ook geen trucjes om dat er wel van te maken. volg ons op. © HETLEVENISEENFEESTJE 2019 - 2020; Algemene voorwaarden; Cookies; Privacy; Webdesign: Proven Web Concepts Het leven is geen feest bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. In Het leven is geen feest laat Ando Rokx op overtuigende wijze zien dat het maakbare geluk een mythe is. Tot op zekere hoogte horen pijn en verdriet gewoon bij het leven. Het leven is niet altijd een feestje en er bestaan ook geen trucjes om dat er wel van te maken. Provided to YouTube by DistroKid Het Leven Is Geen Feest (feat. Xzimo) · Krza Waarheidsgehalte ℗ IDC Records Released on: 2020-06-14 Auto-generated by YouTube. Het leven is geen feest rekent af met oppervlakkige zelfhulpboeken die in tien stappen geluk beloven. En biedt daarmee een zeer welkome en verfrissende kijk op de dwangmatige gerichtheid op zelfontplooiing en maakbaarheid van het leven in de 21ste eeuw. Het leven is geen feest. De stortvloed aan tijdschriften, zelfhulpboeken, cursussen en televisieprogramma's maken het elke dag weer duidelijk: er valt nog aardig wat te verbeteren aan onszelf. Je sombere stemming de baas, je gepieker en getob te lijf, je emoties onder controle en je gedachten zo rationeel mogelijk. Kortom, als je maar genoeg je best doet, is geluk voor iedereen binnen handbereik. Het leven is een feest. Je moet alleen zelf de slingers ophangen. En soms is het leven geen feest, maar ook dan kan je er toch beter toch voluit voor blijven gaan? Zelfs met toeters en bellen. Vorige week stond een belangrijke controle in het UZ Gent op onze planning. Het leven is geen feest book. Read reviews from world's largest community for readers. De stortvloed aan tijdschriften, zelfhulpboeken, cursussen en tele... liefdesverdriet, maar zowel het primaire als het metaniveau ontstaat ergens in dat...

INFORMATIE

AUTEUR
Ando Rokx
DIMENSIE
11,37 MB
BESTANDSNAAM
Het leven is geen feest.pdf

OMSCHRIJVING

De stortvloed aan tijdschriften, zelfhulpboeken, cursussen en televisieprogramma's maken het elke dag weer duidelijk: er valt nog aardig wat te verbeteren aan onszelf. Je sombere stemming de baas, je gepieker en getob te lijf, je emoties onder controle en je gedachten zo rationeel mogelijk. Kortom, als je maar genoeg je best doet, is geluk voor iedereen binnen handbereik. Maar is het nu werkelijk zo simpel? Nee, dat is het niet. In Het leven is geen feest laat Ando Rokx op overtuigende wijze zien dat het maakbare geluk een mythe is. Tot op zekere hoogte horen pijn en verdriet gewoon bij het leven. Het leven is niet altijd een feestje en er bestaan ook geen trucjes om dat er wel van te maken. Ondanks deze realistische boodschap laat Rokx de lezer niet met lege handen achter. Ook al hebben we veel minder invloed op ons leven dan we wellicht zouden willen, het is wel degelijk mogelijk om je aandacht te richten op de dingen die het leven de moeite waard maken. Met behulp van inspirerende inzichten vanuit de Acceptatie en commitmenttherapie (ACT) laat Rokx zien hoe je dat kunt doen. Aan de hand van het zogenoemde waardenkompas kun je in kaart brengen wat jouw leven de moeite waard maakt, kun je stilstaan bij wat je drijft in de dingen die je doet en hoe je vanuit je waarden kunt leren leven.Het leven is geen feest rekent af met oppervlakkige zelfhulpboeken die in tien stappen geluk beloven. En biedt daarmee een zeer welkome en verfrissende kijk op de dwangmatige gerichtheid op zelfontplooiing en maakbaarheid van het leven in de 21ste eeuw.Ando Rokx is klinisch psycholoog en psychotherapeut en was o.a. nauw betrokken bij het televisieprogramma De Rode Kamer van de KRO.

Wil je het boek lezen?Het leven is geen feest in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ando Rokx. Lezen Het leven is geen feest Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN