De grond onder onze voeten

De grond onder onze voeten - Jesús Carrasco | Northernlights300.org

...rasco - De grond onder onze voeten Na het aangrijpende boek "De Vlucht" weer een prachtige roman van Carrasco ... Acker Stratingh: het verhaal van de grond onder onze voeten ... . Het is het verhaal van Eva Holman die samen met haar echtgenoot Iosif Holman, een hulpbehoevende ex-militair, in een dorp in de Spaanse Extremadura woont. "De grond onder onze voeten is één," stelde koning Nebus. De tekst is een oproep om vooral naar de overeenkomsten tussen mensen te kijken, in plaats van je medemens te reduceren tot een 'gevaarlijke Ander'. Meer activiteiten. In het kader van de Vredesweek organiseert Vredesinitiatief Veenendaal nog meer activite ... De grond onder onze voeten | Boeken ... . Meer activiteiten. In het kader van de Vredesweek organiseert Vredesinitiatief Veenendaal nog meer activiteiten. De grond onder onze voeten verkent onze verbondenheid met de aarde - de plek waar we geboren zijn, waar we vandaan komen, onze wortels. In hetzelfde rijke proza als in De vlucht bezingt Jesús Carrasco de eindeloze weerbaarheid van de mens, de verwondering over ons inlevingsvermogen wanneer de ander in onze ogen niet langer een vreemde is....

INFORMATIE

AUTEUR
Jesús Carrasco
DIMENSIE
11,1 MB
BESTANDSNAAM
De grond onder onze voeten.pdf

OMSCHRIJVING

Aan het begin van de twintigste eeuw is Spanje ingelijfd bij het grootste imperium dat Europa ooit heeft gekend. Nadat de rust is hersteld, krijgen de militairen die het bevel voerden bij de bezetting een dorp in Extremadura toegewezen om zich te vestigen. Eva Holman, de echtgenote van een van hen, leidt in die idyllische omgeving een teruggetrokken bestaan, totdat een zwijgzame man ongevraagd zijn intrede doet en geleidelijk steeds meer invloed op haar leven krijgt. Beiden delen een verlies groter dan ze kunnen dragen, bij elkaar vinden ze de kracht om op zoek te gaan naar de ware zin van het leven. De grond onder onze voeten verkent onze verbondenheid met de aarde - de plek waar we geboren zijn, waar we vandaan komen, onze wortels. In hetzelfde rijke proza als in De vlucht bezingt Jesús Carrasco de eindeloze weerbaarheid van de mens, de verwondering over ons inlevingsvermogen wanneer de ander in onze ogen niet langer een vreemde is. Een aangrijpende en overweldigende leeservaring, een boek dat je blik op de wereld voorgoed zal veranderen.

Wil je het boek lezen?De grond onder onze voeten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jesús Carrasco. Lezen De grond onder onze voeten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN