De coolste lifehacks voor mannen

De coolste lifehacks voor mannen - Dan Marshall | Northernlights300.org

...xytocine zorgt er bij de vrouw voor dat de vertrouwensband tussen jullie wordt versterkt ... Alleen voor mannen - Lifehacking ... . Sabine Vandeputte, de Vlaamse VRT-correspondente die met een scherp oog de Nederlandse samenleving observeert, constateerde dat we weliswaar de mooiste vrouwen ter wereld hebben maar dat de mannen niet voor dat predikaat in aanmerking komen. Paniek brak uit na het plaatsen van haar stuk. Sabine schreef in haar ode aan de Nederlandse vrouw: Larry Wheels op Youtube. Ook op Youtube is Larry veel actief en maakt hij interessante en grappige fitness-vide ... De coolste lifehacks voor mannen van Dan Marshall? | Boek ... ... . Ook op Youtube is Larry veel actief en maakt hij interessante en grappige fitness-video's. Onderaan hebben wij zijn drie best bekeken video's voor je op een rijtje gezet. In zijn video houdt de spierbundel wel van een uitdaging, maar zal hij er staan als er serieus getraind moet worden. Cadeau Voor Man / Hem Wanneer je een man een cadeau wil geven denk je misschien eerst aan de traditionele cadeaus, zoals een paar sokken of een fles aftershave. Maar waarom hem niet eens verrassen met een origineel gadget? Bij ons vind je de coolste kado ideeën met het hoogste testosteron gehalte! Lifehacking is leven, maar dan makkelijk. Geen dure tools, geen onmogelijke tricks, gewoon fixen wat je fixen moet. Lees nu al onze lifehacks en check onze video's. Gratis natuurlijk. Op Lifehacking.nl. Maar waar moet je zijn voor de mooiste, hipste, coolste kleding en voor de beste service? Een aantal jaar geleden serveerden we jullie dit lijstje met ultieme webshops voor mannen . Inmiddels is het 2018 en hoewel de meeste online shops van dat lijstje nog altijd op ons favorietenlijstje staan, vonden we het hoog tijd voor een update....

INFORMATIE

AUTEUR
Dan Marshall
DIMENSIE
12,22 MB
BESTANDSNAAM
De coolste lifehacks voor mannen.pdf

OMSCHRIJVING

Breek je al jaren je hoofd over de beste manier om bierflesjes te stapelen in je koelkast?Zakken de mouwen van je overhemd altijd weer naar beneden als je ze oprolt?Heb je tien moersleutels in je gereedschapskoffer, maar nooit die ene die je nodig hebt?In dit boek vind je de allerbeste life hacks voor deze en nog een heleboel andere praktische problemen waar mannen mee te maken krijgen. Hacks voor eten en drank, doe-het-zelfhacks of trucjes om er in alle omstandigheden onberispelijk uit te zien, ... deze briljante tips zijn simpel en doeltreffend, kosten geen geld en zullen je dagelijks leven een heel stuk eenvoudiger maken!

Wil je het boek lezen?De coolste lifehacks voor mannen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dan Marshall. Lezen De coolste lifehacks voor mannen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN