Minnebrieven aan Maarten

Minnebrieven aan Maarten - Elsbeth Etty | Northernlights300.org

...recensie achter. Aantal. In Winkelwagen 9789029540421 - Minnebrieven aan Maarten door Elsbeth Etty ... Elsbeth Etty ziet waar het schuurt bij Maarten 't Hart ... ... .. 'Ik heb mijn hele leven verlezen, dus er valt weinig over mij te vertellen', antwoordde Maarten 't Hart toen Elsbeth Etty hem voorstelde om ter gelegenheid van zijn vijfenzeventigste verjaardag zijn l.. Minnebrieven aan Maarten. "Ik heb mijn hele leven verlezen, dus er valt weinig over mij te vertellen', antwoordde Maarten 't Hart toen Elsbeth Etty hem... Lees „Minnebrieven aan Maarten Over Maarten 't Hart en zijn oeuvre" door Elsbeth Etty verkri ... bol.com | Minnebrieven aan Maarten (ebook), Elsbeth Etty ... ... ... Lees „Minnebrieven aan Maarten Over Maarten 't Hart en zijn oeuvre" door Elsbeth Etty verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. 'Ik heb mijn hele leven verlezen, dus er valt weinig over mij te vertellen', antwoordde Maarten 't Hart toen Elsbeth Ett... Minnebrieven aan Maarten; Minnebrieven aan Maarten Over Maarten 't Hart en zijn oeuvre. Auteur: Elsbeth Etty | Uitgever: De Arbeiderspers. Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis. 0 out of 5 ( Er zijn nog geen beoordelingen. ) 'Minnebrieven aan Maarten' door Elsbeth Etty - Onze prijs: €20,00 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Minnebrieven aan Maarten van Elsbeth Etty is een titel die enige toelichting behoeft. Natuurlijk denkt iedereen meteen aan Multatuli's Minnebrieven en daarmee zijn we al een eind op de goede weg. Want hoewel Multatuli daadwerkelijk min of meer de briefvorm hanteert (en Etty niet), gaat het hem niet zo zeer om zijn liefde voor Fancy of Tine, maar vooral om zijn wereldbeeld en poëtica nader ... Vanaf 19 november ligt ter ere van Maarten 't Harts vijfenzeventigste verjaardag Minnebrieven aan Maarten van Elsbeth Etty in de winkel. Wij publiceren een fragment! 'Ik heb mijn hele leven verlezen, dus er valt weinig over mij te vertellen', antwoordde Maarten 't Hart toen Elsbeth Etty hem voorstelde om ter gelegenheid van zijn vijfenzeventigste verjaardag zijn levensverhaal tot nu toe op te ... Minnebrieven aan Maarten is een autobiografische schets van Elsbeth Etty. Sinds haar prachtige biografie van Willem Wilmink weten we dat we een biografie door Etty niet over willen slaan. Echt een biografie is Minnebrieven aan Maarten eigenlijk niet. Zelf vindt de schrijver die later deze maand 75 wordt dat er niet zo gek ...

INFORMATIE

AUTEUR
Elsbeth Etty
DIMENSIE
8,75 MB
BESTANDSNAAM
Minnebrieven aan Maarten.pdf

OMSCHRIJVING

"Ik heb mijn hele leven verlezen, dus er valt weinig over mij te vertellen', antwoordde Maarten 't Hart toen Elsbeth Etty hem voorstelde om ter gelegenheid van zijn vijfenzeventigste verjaardag zijn levensverhaal tot nu toe op te tekenen aan de hand van zijn oeuvre. Het resultaat is geen omvattende biografie, maar een empathisch portret, voortgekomen uit liefde voor zijn werk. Vandaar de titel Minnebrieven, ontleend aan Multatuli, net als de titel van 't Harts autobiografische kroniek Een deerne in lokkend postuur uit 2000. Voor dit boek las en herlas Etty niet alleen de vele romans, verhalen en essays van 't Hart, ook sprak en correspondeerde zij uitgebreid met de schrijver. Ze maakten de afspraak dat ze sans gêne naar alles mocht informeren waarover hij zich in zijn werk heeft uitgelaten.

Wil je het boek lezen?Minnebrieven aan Maarten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Elsbeth Etty. Lezen Minnebrieven aan Maarten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN