Mijn Getijdengebed

Mijn Getijdengebed - Elise G. Lengkeek | Northernlights300.org

...dueel hun binnenkamer binnengaan om daar in het verborgene de getijden te bidden ... Getijdengebed - Bisdom van 's-Hertogenbosch ... . Er zijn ook gelovigen die gezamenlijk de verschillende gebedsuren bidden naar Christus woorden "Waar er twee of drie in mijn naam bijeen zijn, daar ben Ik in hun midden" (Mt.18, 20). Mijn Getijdengebed is gebaseerd op de Bijbel in Gewone Taal. Met een leesrooster om de Bijbel in één jaar te lezen. Ook te gebruiken als dagboek, met voor elke dag een bijbeltekst en een meditatie. Doordat Mijn Getijdengebed is gedrukt op dun bijbelpapier, is het een handzaam ... Welkom bij mijn getijdengebed | persoonlijk getijdengebed ... . Doordat Mijn Getijdengebed is gedrukt op dun bijbelpapier, is het een handzaam en compact boek dat makkelijk mee op reis kan. 1 Hij die de bescherming geniet van de Allerhoogste, die in de schaduw van de Almachtige woont, 2 Hij zegt tot de Heer: 'Mijn toevlucht, mijn burcht, mijn God, op wie ik vertrouw.' _ 3 Want Hij maakt u los uit de strik van de jagers, behoedt u voor de kwaadaardige tong. 4 Hij zal u met zijn vleugels beschermen, ° onder zijn wieken vindt gij een toevlucht, zijn trouw is uw pantser en ... Mijn getijdengebed van Elise G. Lengkeek, Elise Lengkeek en Wil Derkse voor €19.95 - Leven in balans: het geheim zit in de afwisseling van werken, bidden en lezen. Door bezig zijn af te wisselen met stilstaan en stil zijn. Zo wordt er al eeuwenlang dagelijks in de kloosters gebeden. Op het ritme van de tijd,... In 2009 is de Tiltenberg begonnen met het aanbieden van het online getijdengebed via het web. Al snel werd ook de e-reader en de offline versie aangeboden. Toen daar in 2015 de app bij kwam, nam het aantal gebruikers in vogelvlucht toe. Het bidden werd dan ook veel toegankelijker is geworden. 'Mijn Getijdengebed: Bidden op het ritme van de dag' is een handzaam gebedsboek. Elise G. Lengkeek weet het beste uit meerdere werelden te verenigen. Ze werkt vanuit een oecumenisch perspectief. Uitgangspunten zijn het anglicaanse 'Book of Common Prayer' en het monastieke getijdengebed....

INFORMATIE

AUTEUR
Elise G. Lengkeek
DIMENSIE
3,61 MB
BESTANDSNAAM
Mijn Getijdengebed.pdf

OMSCHRIJVING

Leven in balans: het geheim zit in de afwisseling van werken, bidden en lezen. Door bezig zijn af te wisselen met stilstaan en stil zijn. Zo wordt er al eeuwenlang dagelijks in de kloosters gebeden. Op het ritme van de tijd, op de 'scharnieren van de dag'. Met Mijn Getijdengebed kan iedereen deze prachtige vorm van bidden nu zelf ontdekken en Jezus zoeken in de stilte van het eigen hart. Zowel thuis als op het werk en onderweg. Alleen of samen met anderen. Mijn Getijdengebed is gebaseerd op de Bijbel in Gewone Taal. Met een leesrooster om de Bijbel in één jaar te lezen. Ook te gebruiken als dagboek, met voor elke dag een bijbeltekst en een meditatie.Doordat Mijn Getijdengebed is gedrukt op dun bijbelpapier, is het een handzaam en compact boek dat makkelijk mee op reis kan.Ook beschikbaar als app voor Apple en Android.

Wil je het boek lezen?Mijn Getijdengebed in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Elise G. Lengkeek. Lezen Mijn Getijdengebed Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN