iPad voor senioren voor Dummies

iPad voor senioren voor Dummies - Nancy C. Muir | Northernlights300.org

... technologische onderwerpen. Ze heeft meer dan honderd boeken geschreven, waaronder 'Computers For Seniors For Dummies' en 'iPhone For Seniors For Dummies' ... iPad voor senioren voor Dummies (e-boek) | Nancy C. Muir ... ... . Met dit boek heeft je iPad geen geheimen meer voor jou! Nancy C. Muir is de eigenaar van een schrijf- en consultbedrijf dat zich specialiseert in businessen technologische onderwerpen. Ze heeft meer dan honderd boeken geschreven, waaronder 'Computers For Seniors For Dummies' en 'iPhone For Seniors For Dummies'. Met 'iPad voor senioren voor Dummies' heeft jouw iPad geen geheimen meer voor jou! Inhoudsopgave. Inleiding Deel 1: Jezelf de iPad eigen maken 1. Je iPad ... iPad voor senioren voor Dummies - Nancy C. Muir ... ... . Met 'iPad voor senioren voor Dummies' heeft jouw iPad geen geheimen meer voor jou! Inhoudsopgave. Inleiding Deel 1: Jezelf de iPad eigen maken 1. Je iPad kopen 2. Het thuisscherm bekijken 3. Aan de slag 4. Maak je iPad toegankelijker Deel 2: Waag de sprong online 5. Internet afschuimen met Safari 6. Met iPad voor senioren voor Dummies heeft jouw iPad geen geheimen meer voor jou! Nancy C. Muir is de eigenaar van een schrijf- en consultbedrijf dat zich specialiseert in business- en techno- logische onderwerpen. Ze heeft meer dan honderd boeken geschreven, waaronder Computers For Seniors For Dummies en iPhone For Seniors For Dummies. Met dit boek heeft je iPad geen geheimen meer voor jou! Nancy C. Muir is de eigenaar van een schrijf- en consultbedrijf dat zich specialiseert in business- en technologische onderwerpen. Ze heeft meer dan honderd boeken geschreven, waaronder 'Computers For Seniors For Dummies' en 'iPhone For Seniors For Dummies'. Handleiding)!!iPad!beginners!! Doel:& '&Jeweet&welke&knoppen&erop&de&iPad&zitten&en&waarvoor&je&deze&kunt&gebruiken.& '&Je&kunt&de&standaard&apps&die&op&de&iPad ... Bestel iPad voor senioren voor Dummies van Nancy C. Muir. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De iPad is de ideale computer voor ouderen, zoals opa en oma. Bij het kiezen van een iPad voor senioren helpt deze gids waarop je moet letten. Uiteraard is er ook een 'voor Dummies' uitgave verkrijgbaar voor senioren. Vertrouwd bestellen, snel in huis. De iPad voor senioren is een kleurrijk boek dat duidelijk de functies van de iPad laat zien. Ondersteund door gratis videolessen op internet. Vertrouwd bestellen, snel in huis. Meer iPad. We plaatsen regelmatig nieuwe iPad boeken ... Ben ...

INFORMATIE

AUTEUR
Nancy C. Muir
DIMENSIE
4,63 MB
BESTANDSNAAM
iPad voor senioren voor Dummies.pdf

OMSCHRIJVING

iPad voor senioren voor Dummies 1e druk is een boek van Nancy C. Muir uitgegeven bij Voor Dummies. ISBN 9789045353173 De iPad is enorm populair. Dat is logisch, want het is een geweldig communicatiemiddel en een bron van entertainment voor jong en oud. Maar baal je ook van de kleine lettertjes in de instructieboeken van je nieuwste gadget? Dan is dit boek het perfecte hulpmiddel voor jou! iPad voor senioren voor Dummies heeft grotere letters en duidelijke illustraties. Het boek slaat verwarrend jargon over en vertelt je alles wat je moet weten over de nieuwste ontwikkelingen. Het helpt je bij het instellen van je iPad en laat je zien hoe je op het web surft,e-mails verstuurt, nieuwe apps aanschaft, muziek en boeken downloadt, video's bekijkt en nog veel meer. Met iPad voor senioren voor Dummies heeft jouw iPad geen geheimen meer voor jou!Nancy C. Muir is de eigenaar van een schrijf- en consultbedrijf dat zich specialiseert in business- en techno- logische onderwerpen. Ze heeft meer dan honderd boeken geschreven, waaronder Computers For Seniors For Dummies en iPhone For Seniors For Dummies.

Wil je het boek lezen?iPad voor senioren voor Dummies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nancy C. Muir. Lezen iPad voor senioren voor Dummies Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN