Gedichten 2

Gedichten 2 - Yahya Hassan | Northernlights300.org

...aanbod gedichtjes zit er zeker wat passends voor jou tussen ... Gedichten en versjes voor kinderen. ... . Overlijdensgedichten en overlijdensgedichtjes voor als iemand in uw omgeving is overleden, bijvoorbeeld een moeder, vader, opa, oma, broer, zus of een ander familielid (tante, oom, neef of nicht), een vriend of vriendin, of een kennis. Overlijdens gedichten en korte gedichtjes ter herdenking of nagedachtenis aan een bijzonder persoon... Vandaag lees ik het gedicht Vertrouwen. Het klopt gewoon. Na 2 lastige jaren met ziek zijn en nie ... Verjaardags gedichten kinderen - gedichten en gedichtjes ... . Het klopt gewoon. Na 2 lastige jaren met ziek zijn en niet verder komen met m'n werk, heb ik deze kerst besloten om voor mezelf te beginnen. Ik geloof erin. Het gaat iets moois worden. En gaat het ondanks alles toch mis, verlies ik eigenlijk niets, want dan heb ik het geprobeerd. Beterschap gedichten & beterschap gedichtjes 2 Wens een vriend, vriendin, familielid of collega beterschap door middel van een van deze beterschap gedichten en korte beterschap gedichtjes, om zodoende hem of haar wat op te fleuren! Overzicht met de mooiste liefdes gedichten en vriendschaps gedichten. Allerlei soorten gedichtjes over liefde en vriendschap, liefdesgedichtjes voor hem en haar (over de liefde of met een liefdesbetuiging) en vriendschapsgedichten voor een vriend of vriendin, over de bijzondere vriendschapsband, lange en korte gedichtjes... Ga dan naar onze pagina met gedichten over het huwelijk. Ben je op zoek naar liefdes teksten voor hem of haar, liefdespreuken of een stukje poëzie, maar ben je zelf niet zoâ n romanticus? 1001Gedichten.nl helpt je graag op weg met met duizenden liefdesgedichten, liefdesspreuken en mooie teksten over de liefde. Laatst geselecteerde gedicht (nr. 5.734): De historische werkelijkheid. Is dit nu de werkelijkheid, deze stilte van uitgewerkt hout in een uitgewoond huis dat zoals geblakerd vaatwerk in vitrines een zaak van gewicht is, door onze voorouders gemaakt? Of dit: men leefde gebogen over akkers en houtvuren, verloor de kiezen jong, de kinderen jo...

INFORMATIE

AUTEUR
Yahya Hassan
DIMENSIE
11,20 MB
BESTANDSNAAM
Gedichten 2.pdf

OMSCHRIJVING

In 59 gedichten vertelt Yahya Hassan in Gedichten 2 zijn hoogstpersoonlijke verhaal. Hij dicht over het leven vanaf zijn achttiende, zijn debuut als auteur, zijn leven als "trofee-paki' die niet meer zonder politiebegeleiding over straat kan, over achtervolgingen en vechtpartijen. Totdat hij opgesloten wordt en vervolgens opgenomen en gediagnosticeerd als "psycho-paki'. Het zijn gedichten over twijfel, woede, eenzaamheid en geweld,over de gekte in de wereld en de gekte in jezelf, over de zoektocht naar liefde en vriendschap en de onmogelijkheid die vast te houden. Het is een bundel die alleen door Yahya Hassan geschreven had kunnen worden.

Wil je het boek lezen?Gedichten 2 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Yahya Hassan. Lezen Gedichten 2 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN