De zevende functie van taal

De zevende functie van taal - Laurent Binet | Northernlights300.org

...cois Mitterand, juist in 1980 presidentskandidaat ... Waarom het boek 'De Zevende Functie van Taal' zo goed is ... . Waarom het boek 'De Zevende Functie van Taal' zo goed is. de Volkskrant. 12 april 2016 · Een stoomcursus Franse filosofie en briljante humor, Chris Buur is helemaal door het dolle heen van het nieuwe boek van Laurent Binet: De Zevende functie van Taal. Gerelateerde video's. 0:08. De pers over De zevende functie van taal 'Een weergaloos misdaadverhaal.' Elsevier 'De zevende functie van taal is een s ... Recensie: Laurent Binet - De zevende functie van taal - Tzum ... .' Elsevier 'De zevende functie van taal is een spannende taalkundige thriller, een wervelende avonturenroman, een vermakelijke satire en een metaroman ineen, waarin een ragfijn spel wordt gespeeld met waarheid en fictie.' 'De zevende functie van taal is een spannende taalkundige thriller, een wervelende avonturenroman, een vermakelijke satire en een metaroman ineen, waarin een ragfijn spel wordt gespeeld met waarheid en fictie.' **** De Standaard 'Een literaire James Bond en tegelijkertijd een hilarisch portret van de grote Franse intellectuelen uit die ... De zevende functie van taal: ISBN: 9789029092029: Taal: Nederlands : Uitgever: Meulenhoff [Gratis bezorging in Alkmaar en omgeving (max 10km)] Bijzonderheden: 2e druk 2017, 440pp, paperback met flappen - goed met iets holle rug: Prijs: € 6,90: Verzendkosten: De zevende functie van taal. Mysterieuze misdaad en satirische vertelling [Recensie] Dit boek kent wat waardering betreft twee uitersten: zij die het boek verguizen om diverse redenen en zij die het een absurdistisch, vlot geschreven en rake roman vinden. Ik behoor tot de laatste groep. De pers over De zevende functie van taal 'Een weergaloos misdaadverhaal.' Elsevier 'De zevende functie van taal is een spannende taalkundige thriller, een wervelende avonturenroman, een vermakelijke satire en een metaroman ineen, waarin een ragfijn spel wordt gespeeld met waarheid en fictie.' **** De Standaard...

INFORMATIE

AUTEUR
Laurent Binet
DIMENSIE
11,27 MB
BESTANDSNAAM
De zevende functie van taal.pdf

OMSCHRIJVING

Parijs, februari 1980. De beroemde Franse filosoof Roland Barthes heeft net geluncht met presidentskandidaat FrançoisMitterrand als hij in het Quartier Latin door een vrachtwagen wordt overreden en overlijdt. Politiecommissaris Bayard krijgt de opdracht de zaak te onderzoeken. Bayard is er al snel van overtuigd dat Barthes vermoord is: de filosoof heeft een manuscript nagelaten, een boek waarin hij beschrijft wat de zevende functie is van taal. Meerdere mensen hebben het op dit geheime manuscript gemunt, en het onderzoek van de politiecommissaris voert hem langs alle grote Franse schrijvers, denkers en politici. Jean-Paul Sartre, Françoise Sagan, Bernard-Henri Lévy, president Giscard d'Estaing; het lijkt wel of iedereen iets te maken heeft met het ongeluk van Barthes. Met veel humor en vaart speelt Laurent Binet in deze omvangrijke pageturner zijn bekende spel met feit en fictie. De zevende functie vantaal is een weergaloze roman over taal, die zich afspeelt in de veelbewogen jarentachtig, toen intellectueel Parijs nog het centrum van de wereld was.

Wil je het boek lezen?De zevende functie van taal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Laurent Binet. Lezen De zevende functie van taal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN