De achtertuin van het Achterhuis

De achtertuin van het Achterhuis - Gerard Kremer | Northernlights300.org

... achtertuin van het Achterhuis Een meeslepend waargebeurd verhaal vol spanning en verraad ... De achtertuin van het Achterhuis door Gerard Kremer ... . Als Gerard Kremer in 1941 huismeester wordt van een kantoorpand aan de Westermarkt De achtertuin van het Achterhuis verraad Anne Frank ontrafeld Gerard Kremer. Nederlands | Paperback € 19,95 + 39 punten . Op bestelling, levertermijn 4 à 5 werkdagen. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Onze winkels zijn momenteel gesloten. Online bestellen ... Bestel De achtertuin van het ... De achtertuin van het Achterhuis | Sjemen ... . Onze winkels zijn momenteel gesloten. Online bestellen ... Bestel De achtertuin van het Achterhuis Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Sytze van der Zee betwijfelt overigens of het boek van Kremer, De Achtertuin van het Achterhuis, zal bijdragen aan de aanvaarding in academische kring van de these dat Ans van Dijk de dader is in een van 's werelds fascinerendste whodunnits. 'Ik heb er destijds weinig bijval mee geoogst in kringen rondom het Niod', zegt hij....

INFORMATIE

AUTEUR
Gerard Kremer
DIMENSIE
4,49 MB
BESTANDSNAAM
De achtertuin van het Achterhuis.pdf

OMSCHRIJVING

Een meeslepend waargebeurd verhaal vol spanning en verraad.Als Gerard Kremer in 1941 huismeester wordt van een kantoorpand aan de Westermarkt 2 (Huize Labor) in Amsterdam, om de hoek van wat we nu kennen als het Achterhuis, heeft hij nog geen idee welke rol hij zal gaan spelen in de Tweede Wereldoorlog. Door omstandigheden en omdat hij zijn ogen niet wil sluiten voor wat er gebeurt, belandt hij langzamerhand in het verzet. Als in de daaropvolgende periode de Wehrmacht een deel van het pand bezet houdt voor geheime activiteiten en Gerard daarbij nog besluit Joodse onderduikers te huisvesten, speelt hij gevaarlijk spel. Dat wordt hem bijna fataal.Een waargebeurd verhaal over 'De kruidenier van de Westermarkt', die door zijn unieke positie illegaal voedsel kon verstrekken aan de omgeving van het Achterhuis. Dit verhaal is gebaseerd op ware gebeurtenissen. Het werpt tevens een geheel nieuw licht op het verraad van het Achterhuis.

Wil je het boek lezen?De achtertuin van het Achterhuis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gerard Kremer. Lezen De achtertuin van het Achterhuis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN