Boeddha in 5 weken

Boeddha in 5 weken - Giulio Cesare Giacobbe | Northernlights300.org

... tweedehands. "Boeddha In 5 Weken" is tweedehands te koop vanaf € 11,00 bij boekengebruikt ... Boeddha in 5 weken - Giulio Cesare Giacobbe - (ISBN ... ... .nl. Boeddha in 5 weken Volg het simpele pad naar vrijheid : Mana: paperback met 158 pag. 13,5 x 20 cm. Nieuwstaat. € 5,00: Elfjetwaalfje: Giulio Cesare Giacobbe: Boeddha in 5 weken volg het simpele pad naar vrijheid : Spectrum: Goed, 2010, Hardback, 160p: € 11,00 Boeddha in 5 weken. Volg het simpele pad naar vrijheid. Giulio Cesare Giacobbe. 2010, hardcover, Nederlandstalig. 1 - 8 dagen. Levertijd We doen e ... Boekwinkeltjes.nl ... . Giulio Cesare Giacobbe. 2010, hardcover, Nederlandstalig. 1 - 8 dagen. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. De nieuwe editie van het tijdschrift Yoga kun je kopen met het boekje Boeddha in 5 weken erbij voor een paar euro extra. Ook al was het No impact week en had ik met mezelf afgesproken dat ik alleen dingen die ik echt nodig had mocht kopen, kon ik het niet laten liggen. Ineens voelde het heel urgent dat ik een Boeddha zou worden in vijf weken. Boeddha in 5 weken. volg het simpele pad naar vrijheid. Wat is een boeddha en nog belangrijker: Hoe word jij een boeddha? De auteur studeerde filosofie en psychologie, waardoor hij deze oude leer op een heel originele en verfrissende wijze benadert, nl. als een psychologische methode. Boeddha in 5 weken is luchtig, openhartig en humoristisch geschreven. Wat is een boeddha? Een boeddha is iemand die sereen is, negatieve gevoelens neutraliseert Om dit te bereiken hoef je je niet kaal te scheren, in...

INFORMATIE

AUTEUR
Giulio Cesare Giacobbe
DIMENSIE
9,37 MB
BESTANDSNAAM
Boeddha in 5 weken.pdf

OMSCHRIJVING

Wat is een boeddha? Een boeddha is iemand die sereen is, negatieve gevoelens neutraliseert en positieve gevoelens koestert en ervan geniet, vredig leeft en geen stress of spanning ervaart. Om dit te bereiken hoef je je niet kaal te scheren, in oranje te hullen of op 3500 m hoogte in een klooster in de Himalaya terug te trekken. Het kost slechts vijf weken om deze vermogens te verwerven en zelf een boeddha te worden. Boeddha in 5 weken is luchtig, openhartig en humoristisch geschreven.

Wil je het boek lezen?Boeddha in 5 weken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Giulio Cesare Giacobbe. Lezen Boeddha in 5 weken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN