Thea Sisters 12 - Gekrakeel om een Schots kasteel

Thea Sisters 12 - Gekrakeel om een Schots kasteel - Thea Stilton | Northernlights300.org

...DM ... De Thea Sisters in spagaat . De vuurcirkel ... Thea stilton and the Thea sisters: 2012 ... . De woestijnprinses Gekrakeel om een Schots kasteel (12) Door: Thea Stilton. Deel 12; Leeftijdscategorie 7-9 jaar; Boek bevat 224 pagina's; Gratis verzending. Inpakken voor maar € 0,50. 14 dagen omruilgarantie. uitverkocht. Omschrijving Als Mairi MacFlee, een Schots muizinnetje die samen met de Thea Sisters op het Topford College zit, ... In Gekrakeel om een Schots kasteel gaan de Thea Sisters naar Schotland om een eeuwenoud familiekasteel van een vriendin te redden. Maar haar familie lijkt daar helemaal niet blij ... www.bol.com ... . Maar haar familie lijkt daar helemaal niet blij mee. Als Mairi MacFlee, een Schots muizinnetje die samen met de Thea Sisters op het Topford College zit, halsoverkop naar haar geboorteland moet vertrekken vanwege een geheimzinnige missie, maakt vooral Violet zich ... 12:15 Geen opmerkingen: ... Als de Thea Sisters de kans krijgen om mee te helpen bij een archeologische opgraving in Egypte, twijfelen ze geen moment! Een scarabee van lazuursteen zou de sleutel kunnen zijn voor het vinden van een enorme legendarische schat: ... Gekrakeel om een Schots kasteel. Thea stilton and the Thea sisters Op het Topford College, waar ik vroeger zelf op zat en waar ik nu les geef, Heb ik 5 superspeciale muizinnetjes leren kennen Colette,Nicky,Pamela, Paulina,en Violet.Zij zijn heel goede vriendinnen van elkaar en vonden mij zo aardig dat ze hun groepje naar mij hebben genoemd: The Thea sisters( Engels voor Thea zussen). De Thea Sisters. Deze boeken zijn geschreven door de zus van Geronimo, Thea Stilton, en gaan over de ... Gekrakeel om een Schots kasteel (25 juni 2012) Een pracht van een smaragd (15 december 2012) Vijf prima ballerina's ... (12 mei 2015) De Feeën van de Zeven Zeeën (14 mei 2016) De verdwenen prinses ... Gekrakeel om een Schots kasteel Reeks: Thea Sisters Auteur: Thea Stilton Aantal blz. 215 Illustrator: diverse ISBN: 9789077826096 Uitgever: Bakermat uitgavejaar 2012 Vertaler uit…: Italiaans: Pauline Akkerhuis Leeftijd: + 9 6-mrt-2015 - recensie van Anne over Thea Stilton - Gekrakeel om een Schots kasteel (4 sterren) Fnac: Thea Stilton 12 - Gekrakeel om een Schots kasteel, Auteur". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands ....

INFORMATIE

AUTEUR
Thea Stilton
DIMENSIE
12,42 MB
BESTANDSNAAM
Thea Sisters 12 - Gekrakeel om een Schots kasteel.pdf

OMSCHRIJVING

Als Mairi MacFlee, een Schots muizinnetje die samen met de Thea Sisters op het Topford College zit, halsoverkop naar haar geboorteland moet vertrekken vanwege een geheimzinnige missie, maakt vooral Violet zich ernstige zorgen. als de Sisters dan ook nog eens een vreemd sms'je van Mairi krijgen en ze daarna niets meer van haar vernemen, besluiten ze meteen naar Schotland af te reizen om uit te zoeken wat er met hun vriendin aan de poot is.Al snel blijkt dat de geheimzinnige missie iets te maken heeft met het eeuwenoude familiekasteel van de MacFlees, en die zijn op z'n zachtst gezegd niet erg blij met de komst van de vijf vriendinnen.

Wil je het boek lezen?Thea Sisters 12 - Gekrakeel om een Schots kasteel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Thea Stilton. Lezen Thea Sisters 12 - Gekrakeel om een Schots kasteel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN