Pogingen tot zomer

Pogingen tot zomer - Janneke de Bijl | Northernlights300.org

...nkt ze dan dingen over. Die gedachten .. ... Pogingen tot zomer : 573 grijsgallige observaties (Book ... ... . Pogingen tot zomer is een bundeling scherpe, humoristische en grijsgallige hersenspinsels. Over geen verenigingsmens zijn en je verheugen op je Simyaardag. Over het wezenlijke verschil tussen 'groetjes' en 'groetjes!', tussen hoesten en demonstratief hoesten, en tussen zorgen en echte zorgen. Bestel Pogingen tot zomer van Bijl, Janneke de als Ebook voor 9.99€ bij Proxis.com en verdien Proxispunten! Koop nu Po ... Pogingen tot zomer - Janneke de Bijl | Boeken.com ... .com en verdien Proxispunten! Koop nu Pogingen tot zomer van Janneke de Bijl bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! Janneke de Bijl, 'Pogingen tot zomer' Manoeuvreren op de vierkante centimeter. Een paar weken terug haalde A.L. Snijders in het weekblad van De Standaard het debuut van Janneke de Bijl aan. Opmerkelijk, want de meester van het zkv (zeer korte verhaal) is een koele minnaar van ... Kunnen we deze zomer nog op vakantie in ... Pogingen om de zomervakanties te stroomlijnen ... Tot nu toe controleerden luchtvaartmaatschappijen al bij de check-in op het vliegveld van vertrek of ... Poging tot inbraak bij Zomerschuur in Burgum. Publicatie: do 19 maart 2020 19.20 uur. reageren. BURGUM - Woensdagnacht werd geprobeerd een verkoopautomaat aan de Zomerweg in Burgum te forceren. Daarbij is het, zoals het nu lijkt, niet gelukt iets weg te nemen. Get this from a library! Pogingen tot zomer : 573 grijsgallige observaties. [Janneke de Bijl] -- Bundeling van een groot aantal super korte autobiografische bespiegelingen over en observaties van het dagelijks leven. Frankrijk rekent deze zomer niet meer op buitenlandse vakantiegangers, Spanje weert toeristen tot 15 juni. video De Franse regering rekent erop dat de Fransen deze zomer massaal in eigen land op ... Het OM verdenkt hem van poging tot doodslag. De man (24) die vorige maand in Vlaardingen uit het niets een vrouw in een scootmobiel aanviel, blijft de hele zomer vastzitten. Dat heeft het Openbaar ... Pogingen tot zomer (e-boek) door Janneke de Bijl, EAN 9789038806792. Pogingen tot zomer door Bijl, Janneke de, EAN 9789038806785. Pogingen tot zomer (Dutch Edition) eBook: Bijl, Janneke de: Amazon.fr. Passer au contenu principal.fr Essayez Prime Bonjour, Identifiez-vous. Compte et listes Identifiez-vous Compte et listes Retours et Commandes. Testez. Prime Panier. Appareils Amazon. Go Rechercher ......

INFORMATIE

AUTEUR
Janneke de Bijl
DIMENSIE
3,99 MB
BESTANDSNAAM
Pogingen tot zomer.pdf

OMSCHRIJVING

Cabaretier Janneke de Bijl doet pogingen. Pogingen tot productiviteit, tot zelfinzicht, pogingen om een goed iemand te zijn en om überhaupt iemand te zijn. Ze verdiept zich als ze geknipt wordt in de dagen van haar kapper, probeert haar bestekla op de juiste manier in te delen en poetst de zeepresten in haar wasbak weg met een ander soort zeep. Daar denkt ze dan dingen over. Die gedachten overpeinst ze, en daar heeft ze vervolgens weer zo haar bedenkingen bij.Pogingen tot zomer is een bundeling scherpe, humoristische en grijsgallige hersenspinsels. Over geen verenigingsmens zijn en je verheugen op je Simyaardag. Over het wezenlijke verschil tussen "groetjes' en "groetjes!', tussen hoesten en demonstratief hoesten, en tussen zorgen en echte zorgen. Een herkenbare kijk op de absurditeit van alledaagse beslommeringen.

Wil je het boek lezen?Pogingen tot zomer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Janneke de Bijl. Lezen Pogingen tot zomer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN