Oefeningenboek voor groepen

Oefeningenboek voor groepen - L. Mulder | Northernlights300.org

...oor groepen beschrijft honderdvijftig kortdurende oefeningen ... Oefeningenboek voor groepen van L. Mulder, Hans Hagen, W ... ... . Oefeningenboek voor groepen Lex Mulder, Herma Hagen en Wicky Voors Bohn Stafleu Van Loghum, Houten | 1989 Derde, herziene druk, inclusief cd-rom | 2010. Een aanpak voor duurzame gedragsverandering. Voicedrama in gedragstraining: een flexibele, effectieve en speelse methodiek 'Oefeningenboek voor groepen' door Lex Mulder, Wicky Voors, Herma Hagen - Onze prijs: €43,99 - Direct te downloaden Werken met groepen is uitdagend. Het vereist, naast kennis en ervaring, veel improvisatie e ... bol.com | Oefeningenboek voor groepen | 9789031377671 | H ... ... . Het vereist, naast kennis en ervaring, veel improvisatie en creativiteit van de begeleiders om de juiste interventies te plegen. Oefeningenboek voor groepen beschrijft honderdvijftig kortdurende oefeningen. Via een zoeksysteem kan eenvoudig die oefening gekozen worden die het beste aansluit bij het doel, het proces, de cultuur en de sfeer van de groep op een ... Werken met groepen is uitdagend. Het vereist, naast kennis en ervaring, veel improvisatie en creativiteit van de begeleiders om de juiste interventies te plegen. Oefeningenboek voor groepen beschrijft honderdvijftig kortdurende oefeningen. Via een zoeksysteem kan eenvoudig die oefening gekozen worden die het beste aansluit bij het doel, het proces, de cultuur en de sfeer van de groep op een ... Oefeningenboek voor groepen (eBook) L. Mulder is een geweldige auteur. Download en lees het boek Oefeningenboek voor groepen op onze website pianofortefestival.nl. Helemaal vrij. U vindt Oefeningenboek voor groepen in PDF, ePUB, MOBI. Werken met groepen is een uitdagend vak. Oefeningenboek voor groepen beschrijft honderdvijftig kortdurende oefeningen. Via een zoeksysteem kan eenvoudig die oefening gekozen worden die het beste aansluit bij het doel, het proces, de cultuur en de sfeer van de groep op een bepaald moment. De indices achter in het boek en het zoeksysteem op de bijbehorende website helpen daarbij. Werken met groepen is uitdagend. Het vereist, naast kennis en ervaring, veel improvisatie en creativiteit van de begeleiders om de juiste interventies te plegen. Oefeningenboek voor groepen beschrijft honderdvijftig kortdurende oefeningen. Via een zoeksysteem kan eenvoudig die oefening gekozen worden die het beste aansluit bij het doel, het proces, de cultuur en de sfeer van de groep op een ......

INFORMATIE

AUTEUR
L. Mulder
DIMENSIE
3,37 MB
BESTANDSNAAM
Oefeningenboek voor groepen.pdf

OMSCHRIJVING

Werken met groepen is een uitdagend vak. Het vereist naast ervaring en kennis, veel improvisatie en creativiteit van de begeleiders om de juiste interventies te plegen. Dit boek wil het werken met groepen eenvoudiger, effectiever en plezieriger maken.Oefeningenboek voor groepen beschrijft honderdvijftig kortdurende oefeningen. Via een zoeksysteem kan eenvoudig die oefening gekozen worden die het best aansluit bij het doel, het proces, de cultuur en de sfeer van de groep op een bepaald moment. De indices achter in het boek en het zoeksysteem op de bijbehorende cd–rom helpen daarbij. De cd–rom bevat bovendien alle oefeningen en printversies van onder andere scoringslijsten, tekeningen en foto's. Bij een aantal oefeningen is extra voorbeeldmateriaal opgenomen van rolomschrijvingen en situatieschetsen. Oefeningen met een ingesproken instructie zijn direct te gebruiken in de groep. Verder bevat de cd–rom muziek ter ondersteuning van een aantal oefeningen.

Wil je het boek lezen?Oefeningenboek voor groepen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur L. Mulder. Lezen Oefeningenboek voor groepen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN