In het land van de blauwe boerka's

In het land van de blauwe boerka's - Kate McCord | Northernlights300.org

...en en maakt je vooral bewust van de rijkdom van het christen-zijn ... De blauwe tuin | Noorderland ... . Het was (oud-) collega Wim Budgen die, toen hij een passage uit dit boek ... Geschreven bij In het land van de blauwe boerka's. Het blijft boeien, waarover ze schrijft, maar ook zeker hóe ze schrijft. Je leert ervan -op verschillende gebieden, maar vooral het bijzondere van het christendom, dat gewoon nergens mee te vergelijken is. In het land van de blauwe boerka's. De grijsbaardige en de zwar ... IN HET LAND VAN DE BLAUWE BOERKA'S: In gesprek met ... ... . In het land van de blauwe boerka's. De grijsbaardige en de zwartbaardige man met wie ik achter in de riksja zat, keken mij aan. De grijsbaardige man vroeg mij: 'Bent u een moslim?' Voor hem had het woord moslim een strikte definitie. Hij bedoelde niet: 'Ben je onderworpen aan God?' Daarop had ik kunnen antwoorden: 'Ja, natuurlijk.' In het land van de blauwe boerka's van Kate McCord en Th. van Eijzeren voor €19.95 - Dit boek leest als een roman, maar biedt veel meer dan dat. Dit boek biedt een verhelderende beschrijving van het -doorgaans heel zware- leven van islamitische vrouwen in Afghanistan, ook wel genoemd: het meest gevaarlijke... IN HET LAND VAN DE BLAUWE BOERKA'S: In gesprek met Afghanen over het onderwijs van Jezus: Amazon.es: KATE ...

INFORMATIE

AUTEUR
Kate McCord
DIMENSIE
10,32 MB
BESTANDSNAAM
In het land van de blauwe boerka's.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek leest als een roman, maar biedt veel meer dan dat. Dit boek biedt een verhelderende beschrijving van het -doorgaans heel zware- leven van islamitische vrouwen in Afghanistan, ook wel genoemd: het meest gevaarlijke land van de wereld voor een vrouw om in geboren te worden. Het boek houdt de lezer een spiegel voor: begrijp en leef ik zélf het Evangelie, de Bijbelse waarheid? Doelgroep: iedereen die geïnteresseerd is in zending en andere culturen Kate Mc Cord (pseudoniem) heeft ongeveer vijf jaar in Afghanistan gewoond, gewerkt en intensief met haar buurtgenoten en collega's opgetrokken, verlangend het Goede Nieuws van Gods Koninkrijk met hen te delen.

Wil je het boek lezen?In het land van de blauwe boerka's in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kate McCord. Lezen In het land van de blauwe boerka's Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN