Handboek voor kinder- en jeugdpastoraat

Handboek voor kinder- en jeugdpastoraat - Corien Rietberg | Northernlights300.org

...tors, maar ook heel geschikt voor jongerenwerkers die zich pastoraal willen laten toerusten en predikanten en ouderlingen die zijn betrokken bij pastorale zorg aan kinderen/jongeren ... HANDBOEK VOOR KINDER- EN JEUGDPASTORAAT: Amazon.co.uk ... ... . Handboek voor kinder- en jeugdpastoraat. Jongeren en ouderen verschillen nogal van elkaar. Jongerenpastoraat vraagt dan ook om een andere aanpak dan het pastoraat aan volwassenen. Dit boek legt een fundament onder jeugdpastoraat, reikt een aantal basisvaardigheden aan, ... HANDBOEK VOOR KINDER- EN JEUGDPASTORAAT (COMPLEET HERZIEN) Corien Rietberg en Corjan Matsinger . Jongeren en ouderen verschillen nogal van elkaar. Jongerenpastoraat vraagt dan o ... Handboek voor kinder- en jeugdpastoraat - Corien Rietberg ... ... ... HANDBOEK VOOR KINDER- EN JEUGDPASTORAAT (COMPLEET HERZIEN) Corien Rietberg en Corjan Matsinger . Jongeren en ouderen verschillen nogal van elkaar. Jongerenpastoraat vraagt dan ook om een andere aanpak dan het pastoraat aan volwassenen. Toggle navigation. Home; Boekshop. Boeken. Bijbels. HSV - Herziene Statenvertaling; NBV - Nieuwe Bijbelvertaling Handboek voor kinder- en jeugdpastoraat. De kerk als gezin Handreikingen voor pastoraat aan kinderen en jongeren Lian Klappe-Slager Het 'Handboek voor kinder- en jeugdpastoraat' is een handleiding om als kerkelijke gemeente een gezin te zijn....

INFORMATIE

AUTEUR
Corien Rietberg
DIMENSIE
12,95 MB
BESTANDSNAAM
Handboek voor kinder- en jeugdpastoraat.pdf

OMSCHRIJVING

Jongeren en ouderen verschillen nogal van elkaar. Jongerenpastoraat vraagt dan ook om een andere aanpak dan het pastoraat aan volwassenen. Dit boek legt een fundament onder jeugdpastoraat, reikt een aantal basisvaardigheden aan, geeft inzicht in de geloofsontwikkeling van jongeren en wijst de weg in specifieke vormen van zorg. Immers, binnen het jeugdwerk loop je ook tegen moeilijke zaken aan. Een kind met problemen thuis, een tiener die het niet meer ziet zitten... Hoe ga je daarmee om?Dit handboek is bedoeld voor kinder- en jeugdpastors, maar ook heel geschikt voor jongerenwerkers die zich pastoraal willen laten toerusten en predikanten en ouderlingen die zijn betrokken bij pastorale zorg aan kinderen/jongeren. (3e, uitgebreide druk)

Wil je het boek lezen?Handboek voor kinder- en jeugdpastoraat in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Corien Rietberg. Lezen Handboek voor kinder- en jeugdpastoraat Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN