De vertrouweling

De vertrouweling - Helene Gremillon | Northernlights300.org

... dat draait rond een schokkend familiegeheim, met alle ... De vertrouweling - Marja Pruis - 9789038897349 | Bruna.nl ... ... Geschreven bij De vertrouweling. Het verhaal gaat over een vrouw die in tijden van de oorlog zich erg schaamt voor haar onvruchtbaarheid. Annie blijkt de uitkomst te zijn op het moment dat zij aanbiedt een kindje, voor haar, te krijgen. De Vertrouweling (Paperback). Jack McClure moet als special advisor en vertrouweling van de Amerikaanse president Carson de verdachte moord op een... De vertrouweling. Vlak na haar moeders overlijden o ... De vertrouweling, boek van Kate Morton. Lees de recensie ... ... ... De vertrouweling. Vlak na haar moeders overlijden ontvangt Camille brieven van een onbekende afzender. Iedere week komen er nieuwe brieven, waarin haar een verhaal wordt toevertrouwd dat terugvoert naar de jeugd van haar moeder. Hoe meer Camille leest, hoe meer ze betrokken raakt bij een verbond dat haar moeder aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog is aangegaan met een voor Camille ... 'De vertrouwelinge' is een goed boek, al hoewel het vrij traag op gang komt. Persoonlijk had voor mij de spanning er al enkele pagina's eerder in mogen zitten. Nu was de eerste helft van het boek vrij saai en werd het pas meeslepend toen er de laatste honderd pagina's meer actie in het verhaal kwam. De vertrouweling. Tijdens een feest op de boerderij van haar familie op het Engelse platteland ontsnapt de zestienjarige Laurel Nicolson naar de boomhut uit haar kindertijd. Terwijl ze dagdroomt over haar toek...

INFORMATIE

AUTEUR
Helene Gremillon
DIMENSIE
10,39 MB
BESTANDSNAAM
De vertrouweling.pdf

OMSCHRIJVING

Vlak na haar moeders overlijden ontvangt Camille brieven van een onbekende afzender. Iedere week komen er nieuwe brieven, waarin haar een verhaal wordt toevertrouwd dat terugvoert naarde jeugd van haar moeder. Hoe meer Camille leest, hoe meer ze betrokken raakt bij een verbond dat haar moederaan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog is aangegaan met een voor Camille onbekende vrouw. Een verbonddat vele levens zou beïnvloeden en ontwrichten. Langzaam vallen de puzzelstukjes op hun plek, en Camille beseftdat haar moeder een geheim met zich meedroeg dat ook grote invloed heeft op haar eigen leven.

Wil je het boek lezen?De vertrouweling in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Helene Gremillon. Lezen De vertrouweling Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN