De stille kracht van thee

De stille kracht van thee - Ann Vansteenkiste | Northernlights300.org

...en gedronken.' Thee is ongetwijfeld de meest populaire drank ter wereld, met de langste en rijkste geschiedenis ... De stille kracht van thee | Gratis boeken downloaden in ... ... . Achter elk kopje thee schuilt 5000 jaar theecultuur! De stille kracht van thee | ISBN 9789059087064 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Bestel De stille kracht van thee van Ann Vansteenkiste. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De stille kracht is een roman van de Nederlandse schrijver Louis Couperus, verschenen in 1900. Het behoort samen met Noodlot en Eline Vere tot zijn bekendste werken. Het verhaal Otto van Oudijck is een re ... De stille kracht van thee, Ann Van Steenkiste - Hardback ... ... . Het behoort samen met Noodlot en Eline Vere tot zijn bekendste werken. Het verhaal Otto van Oudijck is een resident van 48 jaar in de verzonnen plaats Laboewangi aan zee bij Surabaya op Java rond ... De stille kracht van thee [W0000859] Thee is bezig met een indrukwekkende opmars. Traditionele theespecialiteiten uit India, China, Japan, Ceylon, Indonesië en Taiwan vinden langzaam maar zeker hun weg naar de betere hotels, exclusieve restaurants en stijlvolle tearooms. De stille kracht van thee Ann Vansteenkiste Standaard Uitgeverij Vrije tijd. Dit boek ... Ann Vansteenkiste neemt je mee naar de boeiende wereld van de thee. Ontdek alles over de vele soorten thee, het productieproces en bijzondere theerituelen. 'Thee is een manier van ademen en genieten, een fijngevoeligheid van subtiele smaken. Het lekkerste kopje thee is met zorg, aandacht en liefde bereid en geschonken, 't liefst met vrienden gedronken.' Thee is ongetwijfeld de meest populaire drank ter wereld, met de langste en rijkste geschiedenis. Achter elk kopje thee schuilt 5000 jaar theecultuur! Ann Vansteenkiste, de eerste theesommelier ... 2 6 de stille kracht van thee Succes Inhoud Veel e...

INFORMATIE

AUTEUR
Ann Vansteenkiste
DIMENSIE
6,64 MB
BESTANDSNAAM
De stille kracht van thee.pdf

OMSCHRIJVING

'Thee is een manier van ademen en genieten, een fijngevoeligheid van subtiele smaken. Het lekkerste kopje thee is met zorg, aandacht en liefde bereid en geschonken, 't liefst met vrienden gedronken.' Thee is ongetwijfeld de meest populaire drank ter wereld, met de langste en rijkste geschiedenis. Achter elk kopje thee schuilt 5000 jaar theecultuur! Ann Vansteenkiste, de eerste theesommelier van de Benelux, neemt je mee naar de boeiende wereld van de thee. Ontdek alles over de vele soorten thee, het productieproces, de theeceremonies, de heilzame werking van thee. Ann Vansteenkiste leert je hoe je het perfecte kopje thee kunt zetten, welke pot en welk water je het beste gebruikt, hoe je thee het beste bewaart en je eigen theeritueel kan starten. De prachtige foto's voeren je mee naar exotische landen waar de theecultuur hoogtij viert.

Wil je het boek lezen?De stille kracht van thee in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ann Vansteenkiste. Lezen De stille kracht van thee Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN