De oneindige marshmallow test

De oneindige marshmallow test - Joris van der Geest | Northernlights300.org

...igt je zijn verhaal in en laat je niet meer los ... Le test du Marshmallow - France Inter ... . Deze droom van een paar jaar geleden hielp me over een drempel bij het schrijven van mijn roman 'De oneindige marshmallow test'. Ik was al een aantal maanden bezig en wist dat ik het materiaal ... De oneindige marshmallow test. Bastiaan Timmerman reist heen en weer van Amsterdam naar Londen om de deal van zijn leven te sluiten; de laatste stap naar de top. De ontregelende affaire met Elina beleeft hij ... De oneindige marshmallow test | My Website ... . De ontregelende affaire met Elina beleeft hij halfslachtig en alles wat hem in de weg zit, moet opzij. Maar in hem schuilt ook een creatieve en filosofische geest, op zoek naar iets ongrijpbaars als liefde en vrijheid. Bestel De oneindige marshmallow test van Joris van der Geest. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De oneindige marshmallowtest is de debuutroman van Joris Van Der Geest.Op de cover wordt een man in pak bedolven onder een lawine van marshmallows. Dat plaatje is al even intrigerend als de informatie die over de auteur vermeld wordt: investment banker, schrijver en tantraleraar. De oneindige marshmallow test biedt een verfrissende kijk op klassieke thema's. De roman draait om vrijheid versus controle, Nietzsche versus Tolle, winnen versus overgave, Apollo versus Dionysius. Verteller Bastiaan zuigt je zijn verhaal in en laat je niet meer los. De oneindige marshmallow test (Dutch Edition) eBook: Geest, Joris van der: Amazon.co.uk: Kindle Store De oneindige marshmallow test biedt een verfrissende kijk op klassieke thema's. De roman draait om vrijheid versus controle, Nietzsche versus Tolle, winnen versus overgave, Apollo versus Dionysius. Verteller Bastiaan zuigt je zijn verhaal in en laat je niet meer los. De oneindige m...

INFORMATIE

AUTEUR
Joris van der Geest
DIMENSIE
3,31 MB
BESTANDSNAAM
De oneindige marshmallow test.pdf

OMSCHRIJVING

Bastiaan Timmerman reist heen en weer van Amsterdam naar Londen om de deal van zijn leven te sluiten; de laatste stap naar de top. De ontregelende affaire met Elina beleeft hij halfslachtig en alles wat hem in de weg zit, moet opzij. Maar in hem schuilt ook een creatieve en filosofische geest, op zoek naar iets ongrijpbaars als liefde en vrijheid. Als Bastiaan zich daarvoor openstelt ontrolt zich een wonderlijk zijpad, dat hij parallel aan zijn carrière verkent en dat zijn leven veelzijdiger en losser lijkt te maken. Maar ongemerkt verliest hij de greep op zijn leven en verandert het spel. De oneindige marshmallow test biedt een verfrissende kijk op klassieke thema's. De roman draait om vrijheid versus controle, Nietzsche versus Tolle, winnen versus overgave, Apollo versus Dionysius. Verteller Bastiaan zuigt je zijn verhaal in en laat je niet meer los. Scherpzinnig en humoristisch beschrijft hij de mores van zowel investment banking als tantra. Hij doorziet het spel en speelt om te winnen, omdat hij niet anders kan. Joris van der Geest is investment banker (duurzaam, dat wel), schrijver en tantraleraar. Hij is gefascineerd door de maakbaarheid van de werkelijkheid en heeft lak aan conventies. Anderen typeren hem als 'levenskunstenaar', 'ziener', 'Jekyll & Hyde' of 'anti-fragile'. De oneindige marshmallow test is zijn debuutroman.

Wil je het boek lezen?De oneindige marshmallow test in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joris van der Geest. Lezen De oneindige marshmallow test Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN