De jongen zonder schaduw

De jongen zonder schaduw - Michael J. Roads | Northernlights300.org

...e. Je kan nu afrekenen of verder winkelen ... De jongen zonder schaduw, Michael J. Roads - Paperback ... ... . Maak hieronder je keuze. Verder winkelen Ga naar winkelmandje Product beschikbaar. Gratis levering vanaf €65,-Binnen 2-3 werkdagen geleverd (BE-NL) Advies op maat. Bloom'ers ... De jongen zonder schaduw van Michael J. Roads (boek, paperback, ISBN 9789463310055). Adam Baker is een eco-landbouwadviseur, gescheiden, eenzaam en vervreemd van zijn familie... in één woord ellendig.... De jongen zonder schaduw Michael J. ... De jongen zonder schaduw een en… - voor €18,33 ... .... De jongen zonder schaduw Michael J. Roads • Boek • paperback. ... Tegen de achtergrond van een gepassioneerde romance, verwondingen, pijn en de wrede schoonheid van Australië, zal dit magische verhaal je inzichten geven, vermaken en inspireren zodat je het leven waardeert en viert, ... Smoel is speciaal. Smoel werd namelijk geboren zonder schaduw. Natuurkundigen noemen hem een evolutionair wonder, maar weten eigenlijk niet wat er precies met hem aan de hand is. Het heeft in elk geval een beroemdheid van hem gemaakt, maar dat laat hem koud. Het enige dat hij zou willen is een keer zijn eigen spiegelbeeld zien, zodat hij weet hoe hij eruitziet. De jongen zonder schaduw Een roman... en meer dan dat! Michael J. Roads Een spirituele roman over liefde, passie, lijden en verlichting. Een bron van licht en inspiratie om spiritueel te ontwaken!...

INFORMATIE

AUTEUR
Michael J. Roads
DIMENSIE
8,15 MB
BESTANDSNAAM
De jongen zonder schaduw.pdf

OMSCHRIJVING

Adam Baker is een eco-landbouwadviseur, gescheiden, eenzaam en vervreemd van zijn familie... in één woord ellendig. Wanneer hij over een verlaten strand loopt, ontmoet hij 'Selph,' een vroegrijpe, bijdehandse, slordig geklede tiener met overgewicht, die uit het niets verschijnt en beweert zijn langgezochte spirituele leraar te zijn. Om de aandacht van Adam te trekken, brengt Selph een dode zeevogel weer tot leven. Zo begint dit grappige, inzichtelijke, dramatische en vlot lopend avontuur over de betekenis van het leven.Met behulp van Selphs geestigheid, capriolen, en niet al te zachtzinnige begeleiding ontwikkelt Adam zich van een verbitterde egoïst tot iemand die het leven, de dood en de spirituele basis van het universum begrijpt. Tegen de achtergrond van een gepassioneerde romance, verwondingen, pijn en de wrede schoonheid van Australië, zal dit magische verhaal je inzichten geven, vermaken en inspireren zodat je het leven waardeert en viert, ongeacht de omstandigheden die je door het 'lot' voor de kiezen krijgt.

Wil je het boek lezen?De jongen zonder schaduw in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michael J. Roads. Lezen De jongen zonder schaduw Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN