Visie ontwikkelen

Visie ontwikkelen - Guiver-Freeman | Northernlights300.org

... de manager. Aanbevolen boeken. Voor het ontwikkelen van visies kunnen boeken heel inspirerend zijn ... Betekenis Visie ... . De volgende boeken kunnen je hierbij helpen: Senge, P.M., De vijfde discipline, de praktijk en kunst van de lerende organisatie, Scriptum Management. De leerkracht helpt in mijn visie deze vaardigheden te ontwikkelen en geeft het kind daarbij de informatie die het nodig heeft. Deze visie op onderwijs herken ik volledig in de visie van uw school. Voorbeelden van vragen over je visie tijdens het sollicitatiegesprek: Ontwikkelen van een inspire ... Afdelingsvisie ontwikkelen - Carrièretijger ... . Voorbeelden van vragen over je visie tijdens het sollicitatiegesprek: Ontwikkelen van een inspirerende visie, missie en strategie. Bedrijven met een duidelijke visie en missie presteren beter dan organisaties die dat niet hebben. Dit aspect is al vaak onderzocht (zie onderaan). Een goede visie en missie geven de organisatie richting, het brengt focus aan en bindt medewerkers en klanten. In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, is zo'n visie absoluut niet alleen voor multin...

INFORMATIE

AUTEUR
Guiver-Freeman
DIMENSIE
6,6 MB
BESTANDSNAAM
Visie ontwikkelen.pdf

OMSCHRIJVING

Managers die geen helder beeld van de toekomst van hun bedrijf hebben, lopen grote risico's. Omdat ze niet goed weten waarnaar ze streven, zijn ze niet consequent en nemen ze slecht onderbouwde beslissingen, vaak gericht op te korte termijn. Daardoor kan de organisatie gaan zwalken. Niet handelen, maar (blijven) nadenken is de kern van ondernemen geworden. Visie ontwikkelen is gericht op een van de vragen die een manager zichzelf voortdurend moet stellen: waarom moet mijn organisatie bestaan? De serie Competent Managen is bestemd voor de (toekomstige) manager en beschrijft de vierentwintig belangrijkste managementcompetenties. Elke titel spitst zich toe op één van deze competenties. Het is belangrijk dat u zich bewust bent van de competenties waarover u beschikt, van de groei die nog mogelijk is en van uw beperkingen. De serie Competent Managen scherpt dat bewustzijn aan. Gaandeweg krijgt u een steeds duidelijker beeld van uw 'competentieportfolio'.

Wil je het boek lezen?Visie ontwikkelen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Guiver-Freeman. Lezen Visie ontwikkelen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN