De Tepper-tweeling 1 - De Tepper-tweeling maakt ruzie (en niet zo'n beetje ook)

De Tepper-tweeling 1 - De Tepper-tweeling maakt ruzie (en niet zo'n beetje ook) - Geoff Rodkey | Northernlights300.org

...nanasplit! Een spiksplinternieuwe top-serie over de tweeling Claudia en Reese ... De Tepper-tweeling maakt ruzie (en niet zo'n beetje ook ... ... . Op alle fronten zijn broer en zus elkaars tegenpool, behalve dan in hun fanatisme de ander te verslaan in hun eigen, extreme versie van Bananasplit! Maar als de tot dan toe vrij onschuldige wedstrijd dreigt te escaleren in een oorlog op alle fronten - van appartement 6D naar de kantine op school tot aan de fictieve wereld van ... De Tepper-tweeling maakt ruzie (en niet zo'n beetje ook) | ISBN 978904882 ... De Tepper-tweeling maakt ruzie (en niet zo'n beetje ook) ... ... De Tepper-tweeling maakt ruzie (en niet zo'n beetje ook) | ISBN 9789048825783 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Geoff Rodkey De Tepper tweeling maakt ruzie (en niet zo'n beetje ook) Gesproken boek De tweeling Ries en Claudia (12) verklaart elkaar de oorlog, zowel op school als in een online videogame. Hallo! Op zoek naar een De Tepper-tweeling 1 - De Tepper-tweeling maakt ruzie (en niet zo'n beetje ook)-boek geschreven door auteur Geoff Rodkey? Registreer u op onze website bank72.nl en download gratis boeken! De Tepper-tweeling maakt ruzie (en niet zo'n beetje ook) Oorspronkelijke titel: The Tapper Twins Go to War Oorspronkelijk uitgegeven door: Little, Brown Books ... liep een beetje uit de hand. Maar er is niemand bij gesneuveld of zo. Behalve op MetaWorld. DAT was echt een vreselijk bloedbad. Maar als de tot dan toe vrij onschuldi De Tepper-tweeling maakt ruzie (en niet zo'n beetje ook), Geoff Rodkey - Paperback - 9789048842964 | AKO boeken JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. De Tepper-tweeling. maakt ruzie (en niet zo'n beetje ook) Geoff Rodkey . Een spiksplinternieuwe top-serie over de tweeling Claudia en Reese. Op alle fronten zijn broer en zus elkaars tegenpool, behalve dan in hun fanatism...

INFORMATIE

AUTEUR
Geoff Rodkey
DIMENSIE
3,66 MB
BESTANDSNAAM
De Tepper-tweeling 1 - De Tepper-tweeling maakt ruzie (en niet zo'n beetje ook).pdf

OMSCHRIJVING

Een spiksplinternieuwe top-serie over de tweeling Claudia en Reese. Op alle fronten zijn broer en zus elkaars tegenpool, behalve dan in hun fanatisme de ander te verslaan in hun eigen, extreme versie van Bananasplit! Maar als de tot dan toe vrij onschuldige wedstrijd dreigt te escaleren in een oorlog op alle fronten - van appartement 6D naar de kantine op school tot aan de fictieve wereld van een online videogame - gaat de tweeling toch even nadenken. Is hun verlangen de ander te verslaan deze strijd nog wel waard?Dit is een hilarisch verslag van een ouderwetse broer-zus-rivaliteit - maar dan in het nieuwe digitale tijdperk en met alle gevolgen van dien. Lekker leesvoer voor een groot publiek!

Wil je het boek lezen?De Tepper-tweeling 1 - De Tepper-tweeling maakt ruzie (en niet zo'n beetje ook) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Geoff Rodkey. Lezen De Tepper-tweeling 1 - De Tepper-tweeling maakt ruzie (en niet zo'n beetje ook) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN