De levensbron

De levensbron - Jaap Hiddinga | Northernlights300.org

...rd voor het aantal leden van de Gemeente ... De Levensbron, Rilland ... . Het oude gebouw had geen plaats meer voor de (minstens) 270 leden. De levensbron | ISBN 9789492500670 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De Levensbron, Geraardsbergen. 146 vind-ik-leuks. Stromen van levend water zullen uit je binnenste stromen De website van De Levensbron. De Gereformeerd Vrijgemaakte kerk in Ureterp. Voor vragen, mededelingen of opmerking ... Hervormde PKN Gemeente Goes De Levensbron - Uit de Bijbel ... . Voor vragen, mededelingen of opmerkingen over de website, kunt u contact opnemen met de webmaster via het mailadres: [email protected] Hebt u inhoudelijke vragen over de kerk, dan kunt u contact opnemen met het kerkelijkbureau via het e-mailadres: [email protected]

INFORMATIE

AUTEUR
Jaap Hiddinga
DIMENSIE
9,62 MB
BESTANDSNAAM
De levensbron.pdf

OMSCHRIJVING

De energiestroom tussen de goddelijke wereld en het aardse bestaanWat is leven en wat is dood? Hoe verhouden wij ons tot de geestelijke wereld en de goddelijke bron? In dit boek gaat de schrijver in op de verbinding en beweging tussen de goddelijke bron en het aardse leven. De meeste mensen zien de goddelijke bron als iets wat buiten henzelf is en hebben geen idee dat zij er zelf een deel van zijn. Maar als wij ons hier bewust van kunnen zijn wordt in dit samenspel tussen de geestelijke wereld en het leven op aarde ook de werkelijkheid zichtbaar. Een werkelijkheid die leidt tot volledige bevrijding van de ziel.

Wil je het boek lezen?De levensbron in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jaap Hiddinga. Lezen De levensbron Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN