Alles en Niets

Alles en Niets - T. Parsons | Northernlights300.org

...t een elf tal bijdragen van medewerkers en oud-medewerkers van de juridische faculteit van de KU Brabant omtrent het thema 'Tussen Alles en Niets' ... Alles en niets, Erik Thys - Paperback - 9789462670860 ... ... . Het idee voor deze bundel ontstond tijdens een van de wetenschappelijke bijeenkomsten die het Centrum voor aansprakelijkheidsrecht van het aan de juridische faculteit verbonden Schoordijk Instituut regelmatig organiseert. Een bipolaire stoornis - ook bekend als manisch-depressieve ziekte - is een ernstige aandoening waarbij iemands stemming soms heen en weer schommelt tussen twee uitersten. Nu eens voel je je alsof je heel de wereld aankan en dat het nog gaat lukken ook. Dan weer zit je zo diep in de put dat je denkt: ik raak er noo ... Alles en niets - citybooks - citybooks ... . Nu eens voel je je alsof je heel de wereld aankan en dat het nog gaat lukken ook. Dan weer zit je zo diep in de put dat je denkt: ik raak er nooit meer uit. Je slingert heen en weer tussen heel uitgelaten en heel sombere ... Alles en niets bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. De hoofdrolspeler zal door een nieuwe techniek niet weten dat hij speler in zijn eigen film is. Hij moet alleen beseffen dat hij alles of niets moet durven spelen. Titelverklaring De titel is eenvoudig te verklaren. Melle moet op een bepaald moment "Alles of niets"gaan spelen om het bedrag van zijn schuld op te lossen. Hij zet dan alles in. Het is zo'n dag waarvan je zou willen dat-ie nooit meer voorbij ging. Half maart, vroeg voorjaarslicht verwarmt voorzichtig huis en tuin. De vogels beginnen er zingend en tsjilpend serieus in te geloven. Als ik langs de molen fiets draait deze in de lentewind met zo'n gezellig, bonkend houten geluid dat je aan vroeger doet denken. De wieken steken af tegen de blauwe lucht waarin een paar ... Maar 'Niets is meer dan alles' heeft ook een andere lezing. Die ontstaat als je de ontkenning "buiten haakjes haalt", zodat je de zin krijgt 'Het is niet zo dat iets meer is dan alles'. Alles en niets book. Read 160 reviews from the world's largest community for readers. Voor de buitenwereld hebben Ruth en Christian alles: een mooi huis,......

INFORMATIE

AUTEUR
T. Parsons
DIMENSIE
8,46 MB
BESTANDSNAAM
Alles en Niets.pdf

OMSCHRIJVING

Door de geschiedenis heen hebben mensen altijd gezocht naar de Waarheid, God, het Absolute of de Bron. Zo nu en dan staat er iemand op met een revolutionaire, radicale visie op de Waarheid die onze kijk op het leven totaal verandert.Tony Parsons is zo iemand.Zijn boodschap is helder en eenvoudig: Er is geen ‘jij’ of ‘ik’, er is geen zoeker, geen verlichting en geen leraar. Er bestaat geen ‘beter’ of ‘slechter’, er is geen pad en er valt niets te bereiken. Alles wat verschijnt is bron. Alles wat zich schijnbaar manifesteert – de wereld, jouw levensverhaal, de droom van afgescheidenheid, de zoektocht naar huis – is het ene verschijnend als twee, niets verschijnend als alles, en het absolute verschijnend als het specifieke.

Wil je het boek lezen?Alles en Niets in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur T. Parsons. Lezen Alles en Niets Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN