Inleiding literatuurgeschiedenis voor de internationale neerlandistiek

Inleiding literatuurgeschiedenis voor de internationale neerlandistiek - Judit Gera | Northernlights300.org

...iaal ... Het boek kan als studie- en leerboek dienst doen in de gehele internationale neerlandistiek ... Inleiding literatuurgeschiedenis voor de internationale ... ... . Redactie:-ISBN: 9789087041335 NUR: 621 ... Inleiding literatuurgeschiedenis voor de internationale neerlandistiek Gera en Sneller hoofstukken Renaissance, Verlichting en Romantiek. Renaissance: circa 1550- Historische achtergrond blz. 37: 17 gewesten rond 1500; een eenheid aan verscheidenheid. Judit Gera, A. Agnes Sneller Inleiding literatuurgeschiedenis voor de internationale neerlandistiek Gedrukt boek ... Inleiding literatuurgeschiedenis voor de internationale ... ... . Agnes Sneller Inleiding literatuurgeschiedenis voor de internationale neerlandistiek Gedrukt boek Inleidend overzicht voor studenten Nederlands in het buitenland. Inleiding literatuurgeschiedenis voor de internationale neerlandistiek . Bekijk de beste samenvattingen en uittreksels van het studieboek Inleiding literatuurgeschiedenis voor de internationale neerlandistiek - Judit Gera en A.Agnes Sneller en download het direct om beter te studeren. De winnaars van de profielwerkstukwedstrijd Nederlands 2020 van Levende Talen Nederlands en de Internationale Vereniging voor Neerlandistiek zijn bekend. Sam Lange en Kirsten de Wit uit 5havo wonnen met een werkstuk over een racebaanspel om dyslectische leerlingen te helpen. Docenten en studenten moeten echter werken met lesmateriaal dat niet voor hen is geschreven. Dat is lastig, omdat dit materiaal voortbouwt op een bepaalde basiskennis v Boek: Inleiding literatuurgeschiedenis voor de internationale neerlandistiek - Geschreven door A. Agnes Sneller De presentatie van het boek 'Inleiding literatuurgeschiedenis voor de internationale neerlandistiek' vindt plaats aan de vakgroep Neerlandistiek van de ELTE-universiteit te Boedapest. Over de auteurs Ik prijs mij gelukkig dat ik beide auteurs als inspirerende docenten tijdens mijn studie persoonlijk heb leren kennen. samenvatting ten behoeve Literatuurgeschiedenis Nieuwe Letterkunde: Inleiding literatuurgeschiedenis voor de internationale neerlandistiek Gera en Sneller. Let op: hoofdstuk 5 Naturalisme hoofdstuk 6 Modernisme en hoofdstuk 7 Postmodernisme hfst. 7 eerste gedeelte t/m sub 3. Postmodernisme in Nederlandstalige context en niet sub 4 5 en 6 blz. 104 t/m 155 Bestel Inleiding literatuurgeschiedenis voor de internationale neerlandistiek van Judit Gera;;A. Agnes Sneller. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Docenten en studenten moeten echter werken met lesmateriaal dat niet voor Inleiding literatuurgeschiedenis voor de internationale neerlandistiek, Judit Gera - Paperback - 9789087041335 | AKO boeken JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Inleiding literatuurgeschiedenis voor de internationale neerlandistiek bij geschiedenisboek-kopen.nl. De online geschiedenisboeken specialist. Het beoogde pu...

INFORMATIE

AUTEUR
Judit Gera
DIMENSIE
4,17 MB
BESTANDSNAAM
Inleiding literatuurgeschiedenis voor de internationale neerlandistiek.pdf

OMSCHRIJVING

Inleiding literatuurgeschiedenis voor de internationale neerlandistiek 1e druk is een boek van Judit Gera uitgegeven bij Verloren B.V., Uitgeverij. ISBN 9789087041335 Buiten Nederland en Vlaanderen bestaan er ongeveer driehonderd vakgroepen Nederlandse Taal en Cultuur. Het vakonderdeel letterkunde maakt vrijwel overal deel uit van het curriculum. Docenten en studenten moeten echter werken met lesmateriaal dat niet voor hen is geschreven. Dat is lastig, omdat dit materiaal voortbouwt op een bepaalde basiskennis van de Nederlandse literatuur die in het Nederlandse voortgezet onderwijs wordt aangeboden. Agnes Sneller en Judit Gera, beide betrokken bij het onderwijs aan studenten Nederlands extra muros, hebben daarom een literatuurgeschiedenis geschreven speciaal voor deze doelgroep. In zeven chronologisch geordende hoofdstukken worden de hoogtepunten uit de Nederlandse literatuur van zowel Vlaanderen als Nederland besproken. In elk hoofdstuk wordt bovendien aandacht besteed aan de historische context. Ook worden er verschillende literatuurbenaderingen behandeld en tekstanalyses gegeven. Alle hoofdstukken worden afgesloten met een aantal opdrachten. Het boek kan als studie- en leerboek dienst doen in de gehele internationale neerlandistiek.

Wil je het boek lezen?Inleiding literatuurgeschiedenis voor de internationale neerlandistiek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Judit Gera. Lezen Inleiding literatuurgeschiedenis voor de internationale neerlandistiek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN