Het geschenk van bijna-doodervaringen

Het geschenk van bijna-doodervaringen - Dennis Linn | Northernlights300.org

...n Dennis, Sheila en Matthew Linn inzicht in hoe wij wonderen kunnen ervaren zonder zelf een bijna-doodervaring (BDE) te hebben meegemaakt ... Merlijn Boekhandel - Het geschenk van bijna-doodervaringen ... . Mensen met een bijna-doodervaring maken vaak een enorme sprong in hun ontwikkeling. Ze ervaren bijvoorbeeld een intens gevoel van eenheid, geluk en ... In 'Het geschenk van bijna-doodervaringen - Je hoeft niet te sterven om wonderen te ervaren' geven Dennis, Sheila en Matthew Linn inzicht in hoe wij wonderen kunnen ervaren zonder zelf een bijna-doodervaring (BDE) te hebben meegemaakt. Mensen met een bijna-doodervaring maken vaak een enorme sprong in hun ontwikkeling. Bestel Het geschenk van bijna-doodervaringen van Li ... Boek: Het geschenk van bijna-doodervaringen - Geschreven ... ... . Mensen met een bijna-doodervaring maken vaak een enorme sprong in hun ontwikkeling. Bestel Het geschenk van bijna-doodervaringen van Linn, Dennis, Sheila & Matthew als Ebook voor 9.99€ bij Proxis.com en verdien Proxispunten! Free 2-day shipping. Buy Het geschenk van bijna-doodervaringen - eBook at Walmart.com In 'Het geschenk van bijna-doodervaringen - Je hoeft niet te sterven om wonderen te ervaren' geven Dennis, Sheila en Matthew Linn inzicht in hoe wij wonderen kunnen ervaren zonder zelf een bijna-doodervaring (BDE) te hebben meegemaakt. In 'Het geschenk van bijna-doodervaringen - Je hoeft niet te sterven om wonderen te ervaren' geven Dennis, Sheila en Matthew Linn inzicht in hoe wij wonderen kunnen ervaren zonder zelf een bijna-doodervaring (BDE) te hebben meegemaakt. Mensen met een bijna-doodervaring maken vaak een enorme sprong in hun ontwikkeling....

INFORMATIE

AUTEUR
Dennis Linn
DIMENSIE
8,17 MB
BESTANDSNAAM
Het geschenk van bijna-doodervaringen.pdf

OMSCHRIJVING

In 'Het geschenk van bijna-doodervaringen' geven Dennis, Sheila en Matthew Linn inzicht in hoe wij wonderen kunnen ervaren zonder zelf een bijna-doodervaring (BDE) te hebben meegemaakt.In 'Het geschenk van bijna-doodervaringen - Je hoeft niet te sterven om wonderen te ervaren' geven Dennis, Sheila en Matthew Linn inzicht in hoe wij wonderen kunnen ervaren zonder zelf een bijna-doodervaring (BDE) te hebben meegemaakt. Mensen met een bijna-doodervaring maken vaak een enorme sprong in hun ontwikkeling. Ze ervaren bijvoorbeeld een intens gevoel van eenheid, geluk en onvoorwaardelijke liefde. Dit boek is een kennismaking met en een verslaglegging van deze bijna-doodervaringen. Wat gebeurt er tijdens een BDE, welke inzichten heeft dat de betrokkenen gegeven en hoe kunnen wij daarvan leren? Het 'levensoverzicht' dat vele BDE-ers hebben ervaren, hebben de auteurs tot een praktisch instrument gemaakt.Hiermee kunnen wij onze levenswijze, zowel persoonlijk als in de omgang met de aarde, bijsturen, we leren conflicten beter hanteren en ook het doel van ons leven begrijpen. Bijdragen vanuit de medische, psychologische en wetenschappelijke wereld ondersteunen deze visie. 'Het geschenk van bijna-doodervaringen' is betrokken en gepassioneerd geschreven, in korte heldere hoofdstukken met begrijpelijke informatie voor de leek en uitgebreid bronnenmateriaal voor wie meer wil.

Wil je het boek lezen?Het geschenk van bijna-doodervaringen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dennis Linn. Lezen Het geschenk van bijna-doodervaringen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN