Het gedroomde Noorden

Het gedroomde Noorden - Adwin de Kluyver | Northernlights300.org

...j kruipt in de huid van een ijsbeer en van een sneeuwvlok ... Het gedroomde Noorden : een atlas - Dromen van het… | Gent ... ... . In Het gedroomde Noorden : een atlas brengt historicus Adwin De Kluyver een bonte verzameling teksten over (verzonnen) reizen naar 'het noorden'. Op een toegankelijke en vaak humoristische manier schrijft hij over tal van onderwerpen, met als centraal thema telkens de drang naar het noorden. In zijn drang om het meest noordelijke punt van Groot-Brittannië te bereiken, kwam Adwin de Kluyver op een verlaten klif bijna aan zijn einde. In zijn boek Het gedroomde Noorden volgt hij verschille ... Het gedroomde Noorden - 9789000355181 - Gebonden - Kunst ... ... . In zijn boek Het gedroomde Noorden volgt hij verschillende verhalen van ontdekkingsreizigers en gelukszoekers, wetenschappers en fantasten, denkers en doeners, van idealisten en van charlatans. Allemaal verlangden zij naar het Noorden en … verder lezen Of van het Noorden droomt. In Het gedroomde Noorden volgt Adwin de Kluyver met een vinger over de kaart de fascinerende verhalen van ontdekkingsreizigers en gelukzoekers, wetenschappers en fantasten, doeners en denkers, van idealisten en charlatans. Ze verlangden allemaal op geheel eigen wijze naar het Noorden en hebben een rol gespeeld in hoe ... 9789000355181 - Het gedroomde Noorden door Adwin de Kluyver.. Het prachtige verhaal over het fascinerende Noorden Adwin de Kluyver neemt de lezer mee op reis langs mythes, legendes, overleveringen, wetenschappelijke ontdekk.. Het gedroomde Noorden | ISBN 9789000355181 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Schrijver en historicus Adwin de Kluyver schetst in Het gedroomde Noorden - een atlas hoe we in de loop der eeuwen naar de bovenkant van de aarde zijn gaan kijken. Een voorpublicatie uit het boek; over ijsberen, gekkengoud en het Behouden Huys....

INFORMATIE

AUTEUR
Adwin de Kluyver
DIMENSIE
3,88 MB
BESTANDSNAAM
Het gedroomde Noorden.pdf

OMSCHRIJVING

Het prachtige verhaal over het fascinerende Noorden Adwin de Kluyver neemt de lezer mee op reis langs mythes, legendes, overleveringen, wetenschappelijke ontdekkingen, verdichtsels, utopieën en hersenschimmen. Het is een eigenzinnig mengsel van reisverslag, atlas en tragikomische geschiedschrijving. Hét boek voor iedereen die wel eens naar het Noorden reist. Of van het Noorden droomt.In Het gedroomde Noorden volgt Adwin de Kluyver met een vinger over de kaart de fascinerende verhalen van ontdekkingsreizigers en gelukzoekers, wetenschappers en fantasten, doeners en denkers, van idealisten en charlatans. Ze verlangden allemaal op geheel eigen wijze naar het Noorden en hebben een rol gespeeld in hoe wij in de loop der eeuwen naar de bovenkant van de aarde zijn gaan kijken.

Wil je het boek lezen?Het gedroomde Noorden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Adwin de Kluyver. Lezen Het gedroomde Noorden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN